Rivialı_Geralt08
Decapat
Daha fazla
Bende Assasins Creed 1, 2, Unity, Odyssey ve Syndicate oyunları var. Far Cry serisininde 3 ve 4. oyunu var. Bildiğiniz üzere Ubisoftta baya büyük bir indirim var. Far Cry 5 ve 6 birde AC Brotherhood, Revelations ve Rogue almayı düşünüyorum. 300 küsür tutuyor. Sizce alınır mı? Çoğu kişi Ubisoft'u begenmedigi icin pek emin olamadım. Siz tavsiye eder misiniz?
AC serisine daha başlamadım ama Witcher oyununu çok seviyorum. Ona benziyor diye oynamak istiyorum. Far Cry ise sadece üçüncü oyununu oynadım ve çok beğendim. Diğer serileride 3 kadar akıcı mı?
Bende Assassin's Creed 1, 2, Unity, Odyssey ve Syndicate oyunları var. Far Cry serisininde 3 ve 4. oyunu var. Bildiğiniz üzere Ubisoft'ta bayağı büyük bir indirim var. Far Cry 5 ve 6 bir de AC Brotherhood, Revelations ve Rogue almayı düşünüyorum. 300 küsur tutuyor. Sizce alınır mı? Çoğu kişi Ubisoft'u begenmedigi icin pek emin olamadım. Siz tavsiye eder misiniz?
AC serisine daha başlamadım ama Witcher oyununu çok seviyorum. Ona benziyor diye oynamak istiyorum. Far Cry ise sadece üçüncü oyununu oynadım ve çok beğendim. Diğer serileride 3 kadar akıcı mı?