Ubisoft'un en iyi oyun serisi

Ubisoft en iyi oyun serisi

• Oy verenlerin toplamı
    78

Muhammed Morgan

Centipat
Oyun dünyasında eskiden güzel oyunlar çıkaran, şuan ise para için kötü oyunlar çıkaran bir şirket olan Ubisoft'un sizin için en iyi oyun serisi hangisidir?
ac-imagen-promocional.jpeg baa80f10-2dde-4aa4-bc3a-d181eda57220.jpeg farcry3_cover_desktop_137015.jpg 115698-1-article_cover_bd-1.jpg

Hepsi birbirinden kötü(Bunun sebebi hepsinin 10 oyunu olması ve aynı olmalarına rağmen gittikçe kötüleşmesi) fakat illaha iyi diye seçeceksek AC serisi derim. 15 oyundan illaha ki iyi olanlar var.

Seri olarak hepsi çöp, teker teker değerlendirmek lazım. Bana göre Far Cry 3, Rainbow Six Siege geri kalanı çöp.

Hepsi birbirinden kötü(Bunun sebebi hepsinin 10 oyunu olması ve aynı olmalarına rağmen gittikçe kötüleşmesi) fakat illaha iyi diye seçeceksek AC serisi derim. 15 oyundan illaha ki iyi olanlar var.
Hocam AC 2, Brothehood, Black Flag, Far Cry 3, PoP üçlemesi, Splinter Cell bazı oyunları oldukça kaliteli.

Hocam AC 2, Brothehood, Black Flag, Far Cry 3, PoP üçlemesi, Splinter Cell bazı oyunları oldukça kaliteli.
Son cümlemi dikkatli okuyan birinin bana bu açıklamayı yapma ihtiyacı olacağını sanmıyorum hocam. Kaliteli oyunları var diye özellikle son cümlemde açık kapı bıraktım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı