Ubisoft'un oyunlarını Steam'e getirmemesi

Öyle bir şey yok. Yıllardır Epicte oyunları biriktiririm ve hiçbirini oynamam. Hiçbiri de daha silinmedi. Epic Games'e dua edin yazanlar Epic Games'in PC oyunculuğuna verdiği zararı bilseler keşke . Keşke oyunları ücretsiz vermeseler de PC oyun sektörüne bu kadar zarar vermiş olmasalar.

@433725 daha önce başkasından önce duymuştum geçen alırken de dikkat ettim okudum yazıyordu. Kendi kendine iade edilebilir. Şartlarının ne olduğu konusunda bir bilgim yok, kontrol edebilirsiniz.

@433725 daha önce başkasından önce duymuştum geçen alırken de dikkat ettim okudum yazıyordu. Kendi kendine iade edilebilir. Şartlarının ne olduğu konusunda bir bilgim yok, kontrol edebilirsiniz.
Kendi kendine iade edilebilir geçen karşıma çıkmıştı bakmıştım. Kendi kendine iade edilebilir oyunları direkt kendi isteğinizle iade edebiliyorsunuz. Normal iade yazanları başvurup onaylanırsa iade edebiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…