recklesss Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 212 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Restorasyon Teknikeri 15 Şubat 2023 #1 Bilgisayarıma Wi-Fi kart almayı düşünüyorum, bir tane buldum ve Bluetooth da destekliyor galiba. Sizce alınır mı? Bir de anakartımla uyumlu mudur? Anakartım: MSI B460M-A Pro. Amazon.com.tr Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2023
Bilgisayarıma Wi-Fi kart almayı düşünüyorum, bir tane buldum ve Bluetooth da destekliyor galiba. Sizce alınır mı? Bir de anakartımla uyumlu mudur? Anakartım: MSI B460M-A Pro. Amazon.com.tr
ElderAssassin Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.391 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #2 Hocam aldınız mı bende almayı düşünüyorum da b550 anakarta uyar mı acaba?
recklesss Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 212 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Restorasyon Teknikeri 25 Şubat 2023 #3 ElderAssassin dedi: Hocam aldınız mı bende almayı düşünüyorum da B550 anakarta uyar mı acaba? Genişletmek için tıkla... Yok hocam almadım Wi-Fi kart almaktan vazgeçtim ayrıca anakartınızla uyumlu mudur o konuları bende bilmiyorum maalesef.
ElderAssassin dedi: Hocam aldınız mı bende almayı düşünüyorum da B550 anakarta uyar mı acaba? Genişletmek için tıkla... Yok hocam almadım Wi-Fi kart almaktan vazgeçtim ayrıca anakartınızla uyumlu mudur o konuları bende bilmiyorum maalesef.