XYZZYX Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 488 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Mart 2025 #1 Bazı sitelerde ekteki gibi reklamlar çıkıyor, engellemeyi denedi görseldeki gibi oldu. O açılan sekmeyi nasıl engelleyebilirim?
Bazı sitelerde ekteki gibi reklamlar çıkıyor, engellemeyi denedi görseldeki gibi oldu. O açılan sekmeyi nasıl engelleyebilirim?
8 880231 Picopat Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 375 12 Mart 2025 #2 XYZZYX dedi: Bazı sitelerde ekteki gibi reklamlar çıkıyor, engellemeyi denedi görseldeki gibi oldu. O açılan sekmeyi nasıl engelleyebilirim? Genişletmek için tıkla... görseli koymamışsınız galiba.
XYZZYX dedi: Bazı sitelerde ekteki gibi reklamlar çıkıyor, engellemeyi denedi görseldeki gibi oldu. O açılan sekmeyi nasıl engelleyebilirim? Genişletmek için tıkla... görseli koymamışsınız galiba.
XYZZYX Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 488 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Mart 2025 #3 880231 dedi: görseli koymamışsınız galiba. Genişletmek için tıkla... Pardon ekranımda gözükünce koydum sandım xd teşekkürler
880231 dedi: görseli koymamışsınız galiba. Genişletmek için tıkla... Pardon ekranımda gözükünce koydum sandım xd teşekkürler