Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.466 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #1 Merhaba, öylesine haberlerde gezinirken şu habere denk geldim. Manifest V3 ile uBlock için yolun sonuna mı geldik? Chrome, uBlock Origin'i devre dışı bıraktı: "Bu uzantı artık desteklenmediği için kapatıldı." Dünyanın en çok kullanılan tarayıcısı Chrome, uBlock Origin için "bu uzantı yakında desteklenmeyebilir" uyarısı göstermeye başlamıştı. www.log.com.tr
Merhaba, öylesine haberlerde gezinirken şu habere denk geldim. Manifest V3 ile uBlock için yolun sonuna mı geldik? Chrome, uBlock Origin'i devre dışı bıraktı: "Bu uzantı artık desteklenmediği için kapatıldı." Dünyanın en çok kullanılan tarayıcısı Chrome, uBlock Origin için "bu uzantı yakında desteklenmeyebilir" uyarısı göstermeye başlamıştı. www.log.com.tr
6 615226 Centipat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 736 Çözümler 8 15 Eylül 2024 #2 Lite versiyonu manifest V4 destekli. Yolun sonuna gelen eklenti normal olanı. Artı 0 Eksi
Alvaro Attopat Katılım 13 Eylül 2024 Mesajlar 87 Çözümler 6 15 Eylül 2024 #3 Paper.C dedi: Merhaba, öylesine haberlerde gezinirken şu habere denk geldim. Manifest V3 ile uBlock için yolun sonuna mı geldik? Chrome, uBlock Origin'i devre dışı bıraktı: "Bu uzantı artık desteklenmediği için kapatıldı." Dünyanın en çok kullanılan tarayıcısı Chrome, uBlock Origin için "bu uzantı yakında desteklenmeyebilir" uyarısı göstermeye başlamıştı. www.log.com.tr Genişletmek için tıkla... Chrome böyle diyor sadece mesela bir Firefox tabanlı bir tarayıcıda bunu göremezsin. Ayrıca hala destekleniyor çoğu uzantı böyle. Uzantı güncellenmesi lazım. Eklenti tabanlı bir sorun var eğer güncellenirse bu sorun ortadan kalkar. Artı 1 Eksi
Paper.C dedi: Merhaba, öylesine haberlerde gezinirken şu habere denk geldim. Manifest V3 ile uBlock için yolun sonuna mı geldik? Chrome, uBlock Origin'i devre dışı bıraktı: "Bu uzantı artık desteklenmediği için kapatıldı." Dünyanın en çok kullanılan tarayıcısı Chrome, uBlock Origin için "bu uzantı yakında desteklenmeyebilir" uyarısı göstermeye başlamıştı. www.log.com.tr Genişletmek için tıkla... Chrome böyle diyor sadece mesela bir Firefox tabanlı bir tarayıcıda bunu göremezsin. Ayrıca hala destekleniyor çoğu uzantı böyle. Uzantı güncellenmesi lazım. Eklenti tabanlı bir sorun var eğer güncellenirse bu sorun ortadan kalkar.
hyless.exe Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 401 Çözümler 2 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Eylül 2024 #4 Paper.C dedi: Merhaba, öylesine haberlerde gezinirken şu habere denk geldim. Manifest V3 ile uBlock için yolun sonuna mı geldik? Chrome, uBlock Origin'i devre dışı bıraktı: "Bu uzantı artık desteklenmediği için kapatıldı." Dünyanın en çok kullanılan tarayıcısı Chrome, uBlock Origin için "bu uzantı yakında desteklenmeyebilir" uyarısı göstermeye başlamıştı. www.log.com.tr Genişletmek için tıkla... Gerçek mi? Artı 0 Eksi
Paper.C dedi: Merhaba, öylesine haberlerde gezinirken şu habere denk geldim. Manifest V3 ile uBlock için yolun sonuna mı geldik? Chrome, uBlock Origin'i devre dışı bıraktı: "Bu uzantı artık desteklenmediği için kapatıldı." Dünyanın en çok kullanılan tarayıcısı Chrome, uBlock Origin için "bu uzantı yakında desteklenmeyebilir" uyarısı göstermeye başlamıştı. www.log.com.tr Genişletmek için tıkla... Gerçek mi?
KS KS Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.466 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #5 615226 dedi: Lite versiyonu manifest V4 destekli. Yolun sonuna gelen eklenti normal olanı. Genişletmek için tıkla... Hmm, anladım. Kendi sitesinde Lite için deneysel yazdığından kurmaya çekinmiştim aslında. Artı 0 Eksi
615226 dedi: Lite versiyonu manifest V4 destekli. Yolun sonuna gelen eklenti normal olanı. Genişletmek için tıkla... Hmm, anladım. Kendi sitesinde Lite için deneysel yazdığından kurmaya çekinmiştim aslında.
Alvaro Attopat Katılım 13 Eylül 2024 Mesajlar 87 Çözümler 6 15 Eylül 2024 #6 hyless.exe dedi: Gerçek mi? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
hyless.exe Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 401 Çözümler 2 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Eylül 2024 #7 Alvaro dedi: Eki Görüntüle 2310900 Genişletmek için tıkla... Hayır ya en sevdiğim eklenti gitmiş. Artı 0 Eksi
Alvaro Attopat Katılım 13 Eylül 2024 Mesajlar 87 Çözümler 6 15 Eylül 2024 #8 hyless.exe dedi: Hayır ya en sevdiğim eklenti gitmiş. Genişletmek için tıkla... Gitmedi çalışıyor hala. Artı 0 Eksi
hyless.exe dedi: Hayır ya en sevdiğim eklenti gitmiş. Genişletmek için tıkla... Gitmedi çalışıyor hala.
6 615226 Centipat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 736 Çözümler 8 15 Eylül 2024 #9 Paper.C dedi: Hmm, anladım. Kendi sitesinde Lite için deneysel yazdığından kurmaya çekinmiştim aslında. Genişletmek için tıkla... O yazı hala mı duruyor? Ben ilk kurduğum zamandan beridir öyle yazıyor. Artı 0 Eksi
Paper.C dedi: Hmm, anladım. Kendi sitesinde Lite için deneysel yazdığından kurmaya çekinmiştim aslında. Genişletmek için tıkla... O yazı hala mı duruyor? Ben ilk kurduğum zamandan beridir öyle yazıyor.
hyless.exe Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 401 Çözümler 2 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Eylül 2024 #10 Alvaro dedi: Gitmedi çalışıyor hala. Genişletmek için tıkla... İyi o zaman en sevdiğim eklentidir kendisi de. Artı 0 Eksi
Alvaro dedi: Gitmedi çalışıyor hala. Genişletmek için tıkla... İyi o zaman en sevdiğim eklentidir kendisi de.