R RetroTape Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 333 16 Şubat 2021 #1 uBlock Origin kullanıyorum ama merak ettim. Bu uzantı güvenilir mi?
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.066 Makaleler 25 Çözümler 623 Yer Fransa 16 Şubat 2021 #2 Açık kaynalı bir uzantı olduğu için rahatlıkla güvenebilirsiniz. Saçma saçma filtreler eklememelisiniz yine de.
Açık kaynalı bir uzantı olduğu için rahatlıkla güvenebilirsiniz. Saçma saçma filtreler eklememelisiniz yine de.
Glade Kilopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.539 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 16 Şubat 2021 #3 RetroTape dedi: uBlock Origin kullanıyorum ama merak ettim. Bu uzantı güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir, ben de kullanıyorum.
RetroTape dedi: uBlock Origin kullanıyorum ama merak ettim. Bu uzantı güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir, ben de kullanıyorum.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 16 Şubat 2021 #4 RetroTape dedi: uBlock Origin kullanıyorum ama merak ettim. Bu uzantı güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Onun yerine AdBlock Plus öneririm: Adblock Plus - ücretsiz reklam engelleyici
RetroTape dedi: uBlock Origin kullanıyorum ama merak ettim. Bu uzantı güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Onun yerine AdBlock Plus öneririm: Adblock Plus - ücretsiz reklam engelleyici
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 16 Şubat 2021 #5 300319 dedi: Onun yerine AdBlock Plus öneririm: Adblock Plus - ücretsiz reklam engelleyici Genişletmek için tıkla... uBlock'da daha fazla filtre var. Ek olarak uBlock RAM ve işlemciyi yormuyor. uBlock'a güvenebilirsiniz. Açık kaynak kodlu zaten, yamuk yapmaz.
300319 dedi: Onun yerine AdBlock Plus öneririm: Adblock Plus - ücretsiz reklam engelleyici Genişletmek için tıkla... uBlock'da daha fazla filtre var. Ek olarak uBlock RAM ve işlemciyi yormuyor. uBlock'a güvenebilirsiniz. Açık kaynak kodlu zaten, yamuk yapmaz.
R RetroTape Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 333 16 Şubat 2021 #6 Tim dedi: Açık kaynalı bir uzantı olduğu için rahatlıkla güvenebilirsiniz. Saçma saçma filtreler eklememelisiniz yine de. Genişletmek için tıkla... Ben eklemedim de kendiliğinden eklenenler de sıkıntı olur mu? Ve eklersem nasıl bir sıkıntı olabilir.
Tim dedi: Açık kaynalı bir uzantı olduğu için rahatlıkla güvenebilirsiniz. Saçma saçma filtreler eklememelisiniz yine de. Genişletmek için tıkla... Ben eklemedim de kendiliğinden eklenenler de sıkıntı olur mu? Ve eklersem nasıl bir sıkıntı olabilir.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 16 Şubat 2021 #7 Samotne Ciasteczka dedi: UBlock'da daha fazla filtre var. Ek olarak uBlock RAM ve işlemciyi yormuyor. UBlock'a güvenebilirsiniz. Açık kaynak kodlu zaten, yamuk yapmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam bu kullanıcıya bağlı istediğini kullanabilir benim ki sadece bir öneriydi.
Samotne Ciasteczka dedi: UBlock'da daha fazla filtre var. Ek olarak uBlock RAM ve işlemciyi yormuyor. UBlock'a güvenebilirsiniz. Açık kaynak kodlu zaten, yamuk yapmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam bu kullanıcıya bağlı istediğini kullanabilir benim ki sadece bir öneriydi.
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.066 Makaleler 25 Çözümler 623 Yer Fransa 16 Şubat 2021 #8 Kendi filtrelerinde bir sorun çıkmaz ama saçma filtreler, kendi reklamlarına izin veriyor olabilir. @RetroTape
Kendi filtrelerinde bir sorun çıkmaz ama saçma filtreler, kendi reklamlarına izin veriyor olabilir. @RetroTape
Kagoer Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.401 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #9 Güvenilirdir, aynı şekilde ben de kullanıyorum.