uBlock Origin reklam sitesini engelledi

dondurmamgaymak

Hectopat
Selam, bilgisayarı açınca Firefox'ta bir site açıyordu. Ama uBlock Origin eklentim engelliyordu. Ulan bu neymiş gireyim dedim tebrikler iPhone kazandınız sitesi geldi. Ben de Malwarebytes ile tarama yaptım ve 8 tane virüs çıktı. Temizlendi. Bir daha açıp kapadım oturumu. Artık açılmadı o site. Aklımdaki o soru virüsün nasıl bulaştığı. Crackten uzak duruyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_44.png
    Screenshot_44.png
    38 KB · Görüntüleme: 74
Selam, bilgisayarı açınca Firefox'ta bir site açıyordu. Ama uBlock Origin eklentim engelliyordu. Ulan bu neymiş gireyim dedim tebrikler iPhone kazandınız sitesi geldi. Ben de Malwarebytes ile tarama yaptım ve 8 tane virüs çıktı. Temizlendi. Bir daha açıp kapadım oturumu. Artık açılmadı o site. Aklımdaki o soru virüsün nasıl bulaştığı. Crackten uzak duruyorum.
Sistemine Ad-Ware yüklenmiş. Bunu yüklediğin herhangi bir program yapmış olabilir. Nereden bilelim?

Bazen korsan film izleme platformları anlık uygulama indirmeye çalışıyor özellikle dizi film izlermek istediğinde bunlarda genellikle reklam virüsü oluyor. Oralardan kapmış olabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı