Rehber uBlock Origin tavsiye edilen ayarlar

@Çınar ÇİFTÇİ Testi denk gelirsem güncelliyorum. Geçen hafta falan güncelledim galiba. Güncellemeden önce %100 civarıydı. Ublock Origin olabildiğince harici filtreleri azaltıyor. Ben de filtre değişikliğinde hem ayar hem de testi güncelliyorum. Kaldırdığı filtreden önce %100'dü ama filtre kalkınca %99 olmuştu. Şimdi tekrar konuda testi güncelledim.

@26318 Hocam merakımdan soruyorumda uzun zamandır uBlock Origin'i önerdiğiniz ayarlarda kullanıyorum ama aşağıdaki SS'deki ayarı açmak mantıklı değil mi? Örneğin tarayıcı kapalıyken Discord'dan bir linke tıklayıp girdiğinde veya benzeri şekilde filtreler yüklenmeden girmiyor mu?

@RoxyRekt Firefox'ta varsayılan olarak açık. Chromium aslında desteklemiyor bunu. Bu yüzden uBO tam işini yapamadan sayfa yüklenirse yeniden yüklüyor. İnternette gezmenizi biraz yavaşlatır, o kadar.
Eklenti simgesi renginin değiştiğini biliyorsunuzdur. O renk kırmızı değilse bekliyor, sonra yeniden yükleyip bağlantıları sıfırlamış oluyor. Mesela Technopat'ta tek sekmede gezerseniz sekmeyi ilk açışınız dışında bir fark olmaması lazım.

Yani kapalı kalmasında bir sorun yok mu? Tam olarak anlayamadım da.

@26318 filtrelerde reklamlar kısmında AdGuard - Mobile Ads'i neden açmadınız hocam? Açarsak internet kullanımımıza herhangi bir olumsuz etkisi var mı?

@hudson51 Telefon için olduğundan masaüstünde gerek yok. AdGuard'ın telefonlarda uygulaması var. Ayrıca Samsung, Yandex gibi tarayıcılarda da uzantı olarak destekleniyor.

Ublock Origin'i ise Firefox ve bozulmadıysa Kiwi tarayıcısına yükleyebiliyorsunuz. Yani telefon için olan bir filtre. Ublock Origin bu filtreyi varsayılan olarak sunması da tamamen Firefox'un telefon tarayıcısı için diyebilirim.

Bilgi için teşekkürler hocam. Seviliyorsunuz, kolay gelsin. Tarayıcı denilince aklıma ilk siz geliyorsunuz bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…