Rehber uBlock Origin tavsiye edilen ayarlar

AdGuard DNS'in reklam engelleyici özelliği olduğundan, bazı yerel sitelerde reklam engelleme sorun çıkarabiliyor. O yüzden konularda kullanıcılara sorun çıkarma ihtimali olan ayarları önermiyorum.

Önerdiğiniz ayarlarla Edge + uBlock Origin + Privacy Badger kullanıyorum ancak DNS konusunda Cloudflare seçtiğim zaman bilgisayar, interneti kesiyor.
Bu bağlamda DNS olarak ne önerirsiniz? Yorumunuzdan yola çıkarak "AdGuard DNS"i ekledim ancak herhangi bir sorun çıkarır mı? Siz önerir misiniz?

AdGuard DNS reklam engelleme yapıyor. O yüzden bir sitede sorun yaşarsanız, uzantıları kapatmanıza rağmen devam ediyorsa DNS kapatmayı akıl etmeniz yeterli. Onun dışında kullanabilirsiniz. @Humbel

İki eklentiyide kurup önerdiğiniz ayarları yaptığım zaman verdiğiniz sitede %74 skor aldım(Brave Browser). Siz ekstra ayarlar mı kullandınız?

@Neko-chan Evet, değerlerde düşme olmuş. Ama Privacy Badger'in izleyicileri öğrenmesi için biraz kullanmanız gerekiyor. Gezdiğini sitelere bağlı olarak sizi izleyen izleyicileri öğrenip engelliyor.

Konu içeriğindeki test değerlerini güncelledim.

Ayrıca Edge katı koruması açılınca bu değer 90 oluyor.

Son düzenleme:
Konudaki yorumları okumadım eğer cevabını verdiysen kusura bakmayın, CSP raporlarını engellemenin ne gibi katkıları olur ve oluşabilecek sorunlar var mıdır?

Tarayıcının CSP raporlarını uzaktaki sunucuya atmasını engelliyor.

CSP raporları kabaca siteye yapılan bazı saldırıları engelleyen bir güvenlik politikası.

Kabaca gizliliğinizi korumak için site sahibine bu raporların gönderilmesini engelliyor. Sitelerde herhangi bir soruna yol açmıyor. Çok daha fazla detay için lütfen aşağaıdaki bağlantıya bakın. Bu raporlar üzerinden alabilecekleri bilgiler, site sahibi dışında üçüncü tarafların da erişebileceğini belirtmişler.

@RoxyRekt

Teşekkür ederim.

Hocam direk AdGuard kullanmak daha kolay değil mi?

Mozilla Firefox varsayılan ayarlar ve Adguard ilk kurulumda gelen ayarlardan en üstteki dördü (Block Trackers, Social Widgets, Phishing and... ve Search Ads) DNS Google.

Son düzenleme:
Muazzam. Uzun zamandır kullanıyorum ve reklam engelleyicilerin en iyisi.

@26318 Merhaba, Brave Shields ile uBlock Origin'i birlikte kullanıyorum %72 skor elde ettim. Brave Shields kapatıp sadece uBlock Origin ve Privacy Badger ile %87 skor elde ediyorum. Sizce Brave Shields açık mı kullanılmalı kapalı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…