Şimdi sorun şu şekilde ben YouTube'da bir videoyu açtığım zaman reklam çıkması gereken yerde siyah ekran kalıyor ve gitmiyor hiçbir şey izleyemiyorum nasıl çözeceğim bunu?
Şimdi sorun şu şekilde ben YouTube'da bir videoyu açtığım zaman reklam çıkması gereken yerde siyah ekran kalıyor ve gitmiyor hiçbir şey izleyemiyorum nasıl çözeceğim bunu?
Hocam YouTube artık Türkiye'de reklam engelleyici koruması kullanıyor. (Başka ülkelerde vardı bize yeni geldi.) Bir kaç eklenti vardı korumayı kapatmak için onlarıda fixlediler sanırım.
Hocam YouTube artık Türkiye'de reklam engelleyici koruması kullanıyor. (Başka ülkelerde vardı bize yeni geldi.) Birkaç eklenti vardı korumayı kapatmak için onları da fixlediler sanırım.
Yani anasayfada reklam çıkan yerlerde hiçbir şey yok AdBlock her zamanki gibi çalışıyor ancak videolarda çıkan reklamlarda siyah ekranda kalıp gitmiyor.
Yani anasayfada reklam çıkan yerlerde hiçbir şey yok AdBlock her zamanki gibi çalışıyor ancak videolarda çıkan reklamlarda siyah ekranda kalıp gitmiyor.