UBOAT çıktı - Türkçe altyazı destekli

Almayı düşünüyor musunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    16

NubWiper

Hectopat
Uzun zamandır geliştirilen UBOAT erken erişime açıldı. 25$ olarak çıkan oyunun Türkiye fiyatı ise 42.50TL.

(Bilgilendirme amaçlıdır. Oyun hakkındaki düşüncelerinizi yazabilirsiniz.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bus Simulator 18'in 78TL, Football Manager 19'un 90TL olduğu yerde, çok da abartı gelmedi fiyatı. Yine de indirim dönemlerinde bir miktar daha geriye çekilecektir fiyatı, o dönem beklenebilir almak için. Özellikle her oyuna "neden Türkçe desteği yok nedeen?!" diye isyan ettiğimiz düşünüldüğünde, böyle Türkçe dil destekli oyunlara destek verilmeli ki; Türkiye'de de bir oyuncu kitlesi olduğunu oyun firmaları fark etsin. Yoksa kendi kendimize isyan etmeye devam ederiz. Tabii oyunun kalitesini de görmek lazım, sırf Türkçe dil desteği var diye oyun alınmaz.

efenim bende şimdi steam envanterimde gördüm %20 İndirim Kuponu Var Ancak Yinede Pahallı Geliyor O Paraya Gta 4 + eflc alınabilir...

Pek yeri değil ama olsun yine de belirteyim. Oyunu oynadım ve ciddi anlamda performans sorunları ve hatalar var. Erken erişimden kaynaklanıyor diyerek görmezden geliyorum. Onun dışında FPS ve Fallaout Shelter, Oxygen Not Included tarzında oynanış barındırması güzel olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…