Ubuntu 16.04'te touchpad çalışmıyor

demirmustafa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.

Monster bilgisayarımda dualboot ile Ubuntu 16.04 kullanıyorum ama touchpad çalışmıyor. Touchpad Windows'ta çalışıyor. "Xinput list" komutunu çalıştırınca touchpad gözükmüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Arkadaşlar merhaba.

Monster bilgisayarımda dualboot ile Ubuntu 16.04 kullanıyorum ama touchpad çalışmıyor. Touchpad Windows'ta çalışıyor. "Xinput list" komutunu çalıştırınca touchpad gözükmüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Muhtemelen chipset driver sorunu. Uygun chipseti bulup kurarsanız sorun çözülecektir. Varsa tabiki.

Arkadaşlar merhaba.

sudo apt-get install xserver-xorg-input-synaptics xserver-xorg-input-libinput yazıp yeniden başlatın.

sudo apt-get install xserver-xorg-input-synaptics xserver-xorg-input-libinput yazıp yeniden başlatın.
Bunu başarılı bir şekilde yükledikten sonra "/dev/nvme1n1p7: clean, 531054/2248400 files, 4714428/8983040 blocks" bu hatayı almaya başladım. Sadece attığınızı yükleyip, yeniden başlattım başka bir şey yapmadım. Bu hatayı daha önce almıyordum. Şu an ubuntuya giremiyorum, bu ekranda kalıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı