Ubuntu sürümlerini geriden takip ediyorum. Bugün 18.04.5 sürümüne yükselttim ve Wi-Fi sürücüm 50Mbps olan interneti 100Kbps olarak çekiyor. Ben bugün test için biraz daha eski sürüm olan 16.04 sürümünü indirdim. Wi-Fi kartım sorunsuz çalışıyordu. Ne kaynaklı olabilir?
Driver konularından anlayan iki kişiyi etiketliyorum: @OzgunP@gen2
Aşağıdaki komutla yapılandırma dosyası oluşturarak, 2. komuttaki değişkenler kalıcı hale getirebilir. Emin olmak için sorunu çözen komutu yukarıya alıntıladım.
Hocam 18.04.5 sorun çıkarttığı için ben de 16.04 yüklemiştim. Şimdi 18.04.5'e yükseltmek istedim ve olmuyor. Şimdi 18.04.5'i sıfırdan kuruyorum. Takipte kalın.
Hocam 18.04.5 sorun çıkarttığı için ben de 16.04 yüklemiştim. Şimdi 18.04.5'e yükseltmek istedim ve olmuyor. Şimdi 18.04.5'i sıfırdan kuruyorum. Takipte kalın.
Her zaman söylediğim gibi başka dağıtım önermek çözüm olmuyor Sorunun kernel ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Ancak deneyip sonuçlarımı aktarmam lazım.
Her zaman söylediğim gibi başka dağıtım önermek çözüm olmuyor sorunun kernel ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Ancak deneyip sonuçlarımı aktarmam lazım.