Yalnız Araba Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.103 Makaleler 2 Çözümler 10 8 Aralık 2021 #1 Sorunum başlıkta. Ubuntu'ya geçtim ve AMD ekran kartı driverini yüklemek istiyorum. Bu nasıl olabilir?
Sorunum başlıkta. Ubuntu'ya geçtim ve AMD ekran kartı driverini yüklemek istiyorum. Bu nasıl olabilir?
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.935 Makaleler 6 Çözümler 275 8 Aralık 2021 #2 Bu aygıt için herhangi bir sürücü kurmaya gerek yok, varsayılan amdgpu sürücüsü genel ve oyun kullanımı için yeterlidir. Artı 0 Eksi
Bu aygıt için herhangi bir sürücü kurmaya gerek yok, varsayılan amdgpu sürücüsü genel ve oyun kullanımı için yeterlidir.
Adımı Yazamıyorum! Decapat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 314 Çözümler 1 Yer Balıkesir, Edremit Daha fazla Sistem Özellikleri 2012 Packard Bell AMD Laptop neyini yazayım bunun Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :D 21 Aralık 2022 #3 Yalnız Araba dedi: Sorunum başlıkta. Ubuntu'ya geçtim ve AMD ekran kartı driverini yüklemek istiyorum. Bu nasıl olabilir? Genişletmek için tıkla... Linux’ta sürücü yalnızca Nvidia ve bazı wifi kartlarında var birşey kurmana gerek yok. Artı 0 Eksi
Yalnız Araba dedi: Sorunum başlıkta. Ubuntu'ya geçtim ve AMD ekran kartı driverini yüklemek istiyorum. Bu nasıl olabilir? Genişletmek için tıkla... Linux’ta sürücü yalnızca Nvidia ve bazı wifi kartlarında var birşey kurmana gerek yok.