pazzalt Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 94 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar Ubuntu 20.04 LTS kurdum ilk kuruluşta Wi-Fi bağlanıyor fakat bitip PC açıldıktan sonra Wi-Fi bağlantıları gözükmüyor. Ethernet ile de bağlanmıyor. Bunun çözümü nedir?
Arkadaşlar Ubuntu 20.04 LTS kurdum ilk kuruluşta Wi-Fi bağlanıyor fakat bitip PC açıldıktan sonra Wi-Fi bağlantıları gözükmüyor. Ethernet ile de bağlanmıyor. Bunun çözümü nedir?
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #2 Kurarken "3. parti yazılımları kur" işaretlediniz mi?
pazzalt Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 94 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #3 Dengesiz Kokarca dedi: Kurarken "3. parti yazılımları kur" işaretlediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet
Dengesiz Kokarca dedi: Kurarken "3. parti yazılımları kur" işaretlediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #4 @pazzalt Bilgisayarınızın tüm özelliklerini yazar mısınız? Özellikle internetle ilgili olan.
pazzalt Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 94 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #5 Dengesiz Kokarca dedi: @pazzalt Bilgisayarınızın tüm özelliklerini yazar mısınız? Özellikle internetle ilgili olan. Genişletmek için tıkla... Casper notebook 8gb ram İntel i5-4200m Nvidia 840M ekran kartı 1 tb disk alanı Realtek wifi kartı kullanıyor bildiğim kadarıyla.
Dengesiz Kokarca dedi: @pazzalt Bilgisayarınızın tüm özelliklerini yazar mısınız? Özellikle internetle ilgili olan. Genişletmek için tıkla... Casper notebook 8gb ram İntel i5-4200m Nvidia 840M ekran kartı 1 tb disk alanı Realtek wifi kartı kullanıyor bildiğim kadarıyla.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #6 @illedelinux @Rashmore @kozmonot02 @Kerem00 @vermillionp2 Unuttuklarım affetsin. Hangi Realtek olduğunu söylemeniz daha iyi yardım almanızı sağlayabilir.
@illedelinux @Rashmore @kozmonot02 @Kerem00 @vermillionp2 Unuttuklarım affetsin. Hangi Realtek olduğunu söylemeniz daha iyi yardım almanızı sağlayabilir.
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 13 Aralık 2020 #7 Kod:Panoya kopyala inxi -Fazy Çıktısını alabilir miyim?
pazzalt Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 94 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #8 Rashmore dedi: Kod:Panoya kopyala inxi -Fazy Çıktısını alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kurulabilir yazdı. İnstall inxi yaptım inxi paketi bulunamadı yazdı.
Rashmore dedi: Kod:Panoya kopyala inxi -Fazy Çıktısını alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kurulabilir yazdı. İnstall inxi yaptım inxi paketi bulunamadı yazdı.
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 13 Aralık 2020 #9 pazzalt dedi: Kurulabilir yazdı. İnstall inxi yaptım inxi paketi bulunamadı yazdı. Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala sudo add-apt-repository universe sudo apt update sudo apt install inxi
pazzalt dedi: Kurulabilir yazdı. İnstall inxi yaptım inxi paketi bulunamadı yazdı. Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala sudo add-apt-repository universe sudo apt update sudo apt install inxi