24.04 sürümü daha iyi. İkisi de stabil. Sadece 24.04 daha güncel. Stabil olmayan sürümler x.10 şeklinde bitenler. x.04 şeklinde biten tüm sürümler ise stabil.
Eskiden Pardus kullandım güzeldi ama yeni bilgisayarım yeni donanım olduğu için Ubuntu daha iyi olur diye düşündüm. Sizin önerdiğiniz dağıtım var mı? Xfce olan gnomda olur ama nedense Xfce'yi daha seviyorum. AMD APU sistemde sürücü sorunu olur mu dağıtımlarda?
Eskiden Pardus kullandım güzeldi ama yeni bilgisayarım yeni donanım olduğu için Ubuntu daha iyi olur diye düşündüm. Sizin önerdiğiniz dağıtım var mı? Xfce olan gnomda olur ama nedense Xfce'yi daha seviyorum. AMD APU sistemde sürücü sorunu olur mu dağıtımlarda?
AMD sistemlerde sürücü sorunu olması gibi bir durumun imkanı yok denilebilir.
Ubuntu önermem, çok fazla gereksiz hizmet barındırıyor, gereksiz ağır ve güvenilmez. Ubuntu = Linux çekirdekli Windows'tur forum genelinin gözünde. İlla ki Ubuntu tabanı isterseniz Zorin OS veya Linux Mint kullanabilirsiniz.
Yeni bir ortam, yeni alışkanlık ve güncellik isterseniz Fedora Workstation kurabilirsiniz.
Sudo apt install Google-Chrome-stable komutunu yazdığımda hata veriyordu repolarımı kapalıydı o zaman acaba? Ubuntu 24.04 sources list güncel nereden bulabilirim?
Sudo apt install Google-Chrome-stable komutunu yazdığımda hata veriyordu repolarımı kapalıydı o zaman acaba? Ubuntu 24.04 sources list güncel nereden bulabilirim?