4 462229 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 1.634 Çözümler 9 25 Mart 2023 #1 Ubuntu 23 en çok beklediğim şey ve daily Build olarak var. Ve indirip kuracağım. Benim gibi Gigabyte anakartı kullanıyorsan Intel depolamayı devre dışına almanız gerekiyor. Şu an kurdum ve birkaç ay sonra memnun muyum değil miyim konusu açarım. Son düzenleme: 25 Mart 2023
Ubuntu 23 en çok beklediğim şey ve daily Build olarak var. Ve indirip kuracağım. Benim gibi Gigabyte anakartı kullanıyorsan Intel depolamayı devre dışına almanız gerekiyor. Şu an kurdum ve birkaç ay sonra memnun muyum değil miyim konusu açarım.
H hacker_127 Kilopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 677 Çözümler 2 9 Nisan 2023 #2 Görsel ekleyebilir misiniz? Deepin mi Ubuntu mu kullanırdınız? ikisi arasında seçim yapmanız gerekirse hangisini seçersiniz.
Görsel ekleyebilir misiniz? Deepin mi Ubuntu mu kullanırdınız? ikisi arasında seçim yapmanız gerekirse hangisini seçersiniz.
Göründüğü Gibi Olan Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 332 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer SSCB(Rusya)-Moskova 9 Nisan 2023 #3 Ubuntu snap'e zorluyor ve Windows kadar performans verebiliyor. Çoğu Ubuntu tabanlı dağıtım Ubuntu'dan daha iyi, onları deneyin.
Ubuntu snap'e zorluyor ve Windows kadar performans verebiliyor. Çoğu Ubuntu tabanlı dağıtım Ubuntu'dan daha iyi, onları deneyin.
SpaydirMEN Kilopat Katılım 12 Temmuz 2017 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #4 Göründüğü Gibi Olan dedi: Ubuntu snap'e zorluyor ve Windows kadar performans verebiliyor. Çoğu Ubuntu tabanlı dağıtım Ubuntu'dan daha iyi, onları deneyin. Genişletmek için tıkla... Örnek veya tavsiye verebilir misin hocam?
Göründüğü Gibi Olan dedi: Ubuntu snap'e zorluyor ve Windows kadar performans verebiliyor. Çoğu Ubuntu tabanlı dağıtım Ubuntu'dan daha iyi, onları deneyin. Genişletmek için tıkla... Örnek veya tavsiye verebilir misin hocam?
Xasthur Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 271 Yer Safranbolu Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #5 SpaydirMEN dedi: Örnek veya tavsiye verebilir misin hocam? Genişletmek için tıkla... Mint, Zorin ve Pop OS saf Ubuntu'dan daha stabil bence.
SpaydirMEN dedi: Örnek veya tavsiye verebilir misin hocam? Genişletmek için tıkla... Mint, Zorin ve Pop OS saf Ubuntu'dan daha stabil bence.
Göründüğü Gibi Olan Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 332 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer SSCB(Rusya)-Moskova 10 Nisan 2023 #6 SpaydirMEN dedi: Örnek veya tavsiye verebilir misin hocam? Genişletmek için tıkla... Kde Neon. (Görsel internetten, orijinal hali)
SpaydirMEN dedi: Örnek veya tavsiye verebilir misin hocam? Genişletmek için tıkla... Kde Neon. (Görsel internetten, orijinal hali)
H hacker_127 Kilopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 677 Çözümler 2 6 Haziran 2023 #7 Merhaba Ubuntu 23 ile ilgili fikirleriniz neler, güncel
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 6 Haziran 2023 #8 hacker_127 dedi: Merhaba Ubuntu 23 ile ilgili fikirleriniz neler? Genişletmek için tıkla... Grafik arayüz hariç bir fark yok. Kernel 6.2. Birde performans kaybı.
hacker_127 dedi: Merhaba Ubuntu 23 ile ilgili fikirleriniz neler? Genişletmek için tıkla... Grafik arayüz hariç bir fark yok. Kernel 6.2. Birde performans kaybı.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Haziran 2023 #9 Bazı durumlarda eski sürüme kıyasla performans 50% azalabiliyor. Ubuntu 23 tam bir fiyasko. https://www.phoronix.com/review/ubuntu-2304-laptops
Bazı durumlarda eski sürüme kıyasla performans 50% azalabiliyor. Ubuntu 23 tam bir fiyasko. https://www.phoronix.com/review/ubuntu-2304-laptops
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 11 Haziran 2023 #10 Birkac hafta kullandim ve o hantallik hissediliyor. Sonrasinda GDM'y ozellestirirken bozunca Debian'a gecmek icin bahanem oldu.
Birkac hafta kullandim ve o hantallik hissediliyor. Sonrasinda GDM'y ozellestirirken bozunca Debian'a gecmek icin bahanem oldu.