T Tahhatass Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #1 Bilgisayarıma yeni Ubuntu kurdum. Yükleme işlemi bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlattım. Faka bilgisayar açılırken "failed to start network name resulation" hatası alıyorum, ne yapabilirim?
Bilgisayarıma yeni Ubuntu kurdum. Yükleme işlemi bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlattım. Faka bilgisayar açılırken "failed to start network name resulation" hatası alıyorum, ne yapabilirim?
Yağızımsı Centipat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 561 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 4 GB RAM, İntel HD Graphics 3000, 2.50 GHz Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #2 Ubuntu GUI'ye geçebiliyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS T Tahhatass Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #3 Yağızımsı dedi: Ubuntu GUI'ye geçebiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Açılırken 4 seçenek veriyor. Ubuntu Advanced options for Ubuntu Memory test Memory test serial console Artı 0 Eksi
Yağızımsı dedi: Ubuntu GUI'ye geçebiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Açılırken 4 seçenek veriyor. Ubuntu Advanced options for Ubuntu Memory test Memory test serial console
Yağızımsı Centipat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 561 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 4 GB RAM, İntel HD Graphics 3000, 2.50 GHz Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #4 Tahhatass dedi: Açılırken 4 seçenek veriyor. Ubuntu Advanced options for Ubuntu Memory test Memory test serial console Genişletmek için tıkla... Ubuntu'yu seçtiğin zaman Ubuntu masaüstüne erişebiliyor musun dedim. Artı 0 Eksi
Tahhatass dedi: Açılırken 4 seçenek veriyor. Ubuntu Advanced options for Ubuntu Memory test Memory test serial console Genişletmek için tıkla... Ubuntu'yu seçtiğin zaman Ubuntu masaüstüne erişebiliyor musun dedim.
KS KS T Tahhatass Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #5 Yağızımsı dedi: Ubuntu'yu seçtiğin zaman Ubuntu masaüstüne erişebiliyor musun dedim. Genişletmek için tıkla... Hayır ekranda ubuntu 22.04 yazıyor biraz bekledikten sonra aynı hatayı veriyor Artı 0 Eksi
Yağızımsı dedi: Ubuntu'yu seçtiğin zaman Ubuntu masaüstüne erişebiliyor musun dedim. Genişletmek için tıkla... Hayır ekranda ubuntu 22.04 yazıyor biraz bekledikten sonra aynı hatayı veriyor
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #6 Hata ekraninda "CTRL+Alt+F2" tusu veya diger F tuslari calisiyor mu? Yeni bir siyah ekranin acilmasi gerek eger soyledigim kombinasyon calisiyorsa. Yağızımsı dedi: Ubuntu'yu seçtiğin zaman Ubuntu masaüstüne erişebiliyor musun dedim. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen boot ekraninda takili kaliyor. Cunku bu bir Systemd servis hatasi. Artı 0 Eksi
Hata ekraninda "CTRL+Alt+F2" tusu veya diger F tuslari calisiyor mu? Yeni bir siyah ekranin acilmasi gerek eger soyledigim kombinasyon calisiyorsa. Yağızımsı dedi: Ubuntu'yu seçtiğin zaman Ubuntu masaüstüne erişebiliyor musun dedim. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen boot ekraninda takili kaliyor. Cunku bu bir Systemd servis hatasi.
KS KS T Tahhatass Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #7 Böyle kalıyor. Dosya Ekleri IMG_20231218_191113_385.jpg 59,5 KB · Görüntüleme: 23 Artı 0 Eksi
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #8 Tahhatass dedi: Böyle kalıyor. Genişletmek için tıkla... CTRL + ALT + F2 tusu ile TTY ekranina girmeyi dene. Artı 0 Eksi
Tahhatass dedi: Böyle kalıyor. Genişletmek için tıkla... CTRL + ALT + F2 tusu ile TTY ekranina girmeyi dene.
KS KS T Tahhatass Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #9 Zurnadürüm dedi: Hata ekraninda "CTRL+Alt+F2" tusu veya diger F tuslari calisiyor mu? Yeni bir siyah ekranin acilmasi gerek eger soyledigim kombinasyon calisiyorsa. Muhtemelen boot ekraninda takili kaliyor. Cunku bu bir Systemd servis hatasi. Genişletmek için tıkla... Ctrl alt delete oluyor fakat ctrl alt f2 olmuyor Artı 0 Eksi
Zurnadürüm dedi: Hata ekraninda "CTRL+Alt+F2" tusu veya diger F tuslari calisiyor mu? Yeni bir siyah ekranin acilmasi gerek eger soyledigim kombinasyon calisiyorsa. Muhtemelen boot ekraninda takili kaliyor. Cunku bu bir Systemd servis hatasi. Genişletmek için tıkla... Ctrl alt delete oluyor fakat ctrl alt f2 olmuyor
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #10 Tahhatass dedi: CTRL alt delete oluyor fakat CTRL alt F2 olmuyor Genişletmek için tıkla... CTRL + ALT + F3 kombinasyonunu dene. F9'a kadar hepsini dene, bir tanesinde calismasi lazim. Artı 0 Eksi
Tahhatass dedi: CTRL alt delete oluyor fakat CTRL alt F2 olmuyor Genişletmek için tıkla... CTRL + ALT + F3 kombinasyonunu dene. F9'a kadar hepsini dene, bir tanesinde calismasi lazim.