datRuken Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 57 Çözümler 1 Yer Gümüşhane Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #21 OzgunP dedi: Şurayı incele, görseller mevcut. Ubuntu'da sistem kurtarma - Ubuntu Türkiye Wiki Genişletmek için tıkla... Bu ekrana ulaştım ama ne yapmam gerek hepsini denedim ama olmuyor. Ayrıca failsafex seçeneği bende yok.
OzgunP dedi: Şurayı incele, görseller mevcut. Ubuntu'da sistem kurtarma - Ubuntu Türkiye Wiki Genişletmek için tıkla... Bu ekrana ulaştım ama ne yapmam gerek hepsini denedim ama olmuyor. Ayrıca failsafex seçeneği bende yok.
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 6 Çözümler 275 3 Ekim 2021 #22 resume seçeneği ile başlatınca ne oluyor? Nerede kalıyor sistem?
datRuken Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 57 Çözümler 1 Yer Gümüşhane Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #23 OzgunP dedi: resume seçeneği ile başlatınca ne oluyor? Nerede kalıyor sistem? Genişletmek için tıkla... Bu ekrana atıyor
OzgunP dedi: resume seçeneği ile başlatınca ne oluyor? Nerede kalıyor sistem? Genişletmek için tıkla... Bu ekrana atıyor
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 6 Çözümler 275 3 Ekim 2021 #24 Bu ekranda kullanıcı adını ve parolanı girerek oturum aç. Sonra startx komutunu çalıştırmayı dene.
datRuken Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 57 Çözümler 1 Yer Gümüşhane Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #25 OzgunP dedi: Bu ekranda kullanıcı adını ve parolanı girerek oturum aç. Sonra startx komutunu çalıştırmayı dene. Genişletmek için tıkla...
OzgunP dedi: Bu ekranda kullanıcı adını ve parolanı girerek oturum aç. Sonra startx komutunu çalıştırmayı dene. Genişletmek için tıkla...
Playstation3 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 243 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 3 Ekim 2021 #26 Güzel bir Windows 10 formatla düzelir.
datRuken Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 57 Çözümler 1 Yer Gümüşhane Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #27 Playstation3 dedi: Güzel bir Windows 10 formatla düzelir. Genişletmek için tıkla... Sistemim Ubuntu?
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 6 Çözümler 275 4 Ekim 2021 #28 Nvidia GPU kurulumu ile ilgili bir şeyler yaptın mı?
datRuken Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 57 Çözümler 1 Yer Gümüşhane Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #29 OzgunP dedi: NVIDIA GPU kurulumu ile ilgili bir şeyler yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Sıfırdan Elementary OS kurup ona geçmeyi düşünüyorum. Yine de yardım ettiğin için teşekkür ederim.
OzgunP dedi: NVIDIA GPU kurulumu ile ilgili bir şeyler yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Sıfırdan Elementary OS kurup ona geçmeyi düşünüyorum. Yine de yardım ettiğin için teşekkür ederim.