Ubuntu benzeri dağıtım önerisi

aziz ateş yld

Centipat
Bilgisayara Ubuntu kurmayı düşünüyorum. Ubuntu önerir misiniz? Ya da benzeri ne önerirsiniz? Kişileştirme seçenekleri çok olmasın. Arayüzü Windows gibi hissettirmesin. NVIDIA ile uyumlu olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Linux Mint. Windows gibi bir arayüzü var ancak arayüzü kolayca değiştirebilirsiniz. Ubunutu yerine tercih ederim. Ha yok hiç değiştirmek ile uğraşamam diyorsanız Pop!_OS olabilir.

Linux Mint. Windows gibi bir arayüzü var ancak arayüzü kolayca değiştirebilirsiniz. Ubunutu yerine tercih ederim. Ha yok hiç değiştirmek ile uğraşamam diyorsanız Pop!_OS olabilir.
Zorin gibi değil de Dock'u olan bir dağıtım arıyorum. Cutefish dağıtımı nasıl?
Sanırım GNOME oluyor bahsettiğim. Pek hakim değilim.

Zorin gibi değil de Dock'u olan bir dağıtım arıyorum. Cutefish dağıtımı nasıl?
Sanırım GNOME oluyor bahsettiğim. Pek hakim değilim.

Dock kurmak zor bir işlem değil ancak Pop!_OS kullanabilirsiniz. Zorin'de de dock ayarı vardı yanlış hatırlamıyorsam. (paralı versiyonunda varmış). Cutefish için de pek bir bilgim yok maalesef. Onunla ilgili hatırladığım en son geliştirilme aşamasındaydı hala.
Bence Pop!_OS veya Linux Mint kurun. Linux Mint'te dock yok ancak plank kurabilirsiniz. Ufak birkaç kişiselleştirme ayarı ile macOS görünümü verebilirsiniz.

Teşekkürler. Pop!_OS deneyeceğim. Ubuntu önermeme sebebiniz nedir? Kaynak kullanımının fazla olması önemli değil.

Teşekkürler. Pop!_OS deneyeceğim. Ubuntu önermeme sebebiniz nedir? Kaynak kullanımının fazla olması önemli değil.

Snap paketlerini dayatması yüzünden iyice soğudum. Bu tür şeylerin kullanıcı tarafından seçilmesi gerek bence. Linux mantığına ters. Kapalı kaynak olmasına bir şey demiyorum bile. İsteyen yine kullanabilir. Onun için bir şey deme hakkım yok zaten.

Bilgisayara Ubuntu kurmayı düşünüyorum. Ubuntu önerir misiniz? Ya da benzeri ne önerirsiniz? Kişileştirme seçenekleri çok olmasın. Arayüzü Windows gibi hissettirmesin. NVIDIA ile uyumlu olursa sevinirim.

Fedora kurabilirsin. Ayrıca Zorin OS'de de GNOME ile geldiğinden vanilla GNOME arayüzü sağlanabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…