Ubuntu bugün nasıl bir performans vermekte?

627056

Centipat
Sizce son zamanlardaki durumunu düşünürsek Ubuntu kullanılır mı? Eskiye göre bayağı yol katettiği söyleniyor, ne kadar doğru?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce son zamanlardaki durumunu düşünürsek Ubuntu kullanılır mı? Eskiye göre bayağı yol katettiği söyleniyor, ne kadar doğru?

Ne kadar iyi olursa olsun Ubuntu, Ubuntu'dur. Arch dururken ve arkasında cannonical varken kullanılmaz.(kesinlikle tarafsız ve herhangi bir duygu içermeyen, tamamen mantık kullanılarak atılmış bir yorumdur.)

Şaka bir yana cannonical konusunda ciddiyim. Cannonical'ın Ubuntu Pro gibi çok saçma vukuatları var. Tavsiye edeceğim bir dağıtım değil. Ama onu taban alıp ortaya güzel işler çıkarabilen bir sürü dağıtım da var. Piyasadaki yaygın dağıtımların çok büyük bir kısmı Ubuntu tabanlı en basitinden. Tabanı Debian'dan daha popüler .

Ne kadar iyi olursa olsun Ubuntu, Ubuntu'dur. Arch dururken ve arkasında cannonical varken kullanılmaz.(kesinlikle tarafsız ve herhangi bir duygu içermeyen, tamamen mantık kullanılarak atılmış bir yorumdur.)
Hocam Arch kullanıyorum şuan geçmeyeyim o halde.

Arch kullanıyorsanız geçmeyin. İlla bir şeye geçeceksen Fedora bak.

Debian'ın Sid tabanı mevcut, oraya paketler çok hızlı geliyor. Rolling release mantığı var. 1 sene olmuştur sadece Sid kullanalı. 1-2 kere sorun yaşadım sadece. AUR gibi bir paket deposu yok, flatpak işinizi görecekse flatpak var diğer dağıtımlarda olduğu gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…