Arda karaburun Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #1 Merhaba ,bilgisayarımı Windows 10'dan 10 Pro'ya yükseltmek isterken istenmeyen bir durum sonucu resimdeki ekran karşıma çıktı . Ayrıca düzeltemiyorum. Dosya Ekleri IMG20210404034531.jpg 95,7 KB · Görüntüleme: 90 Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2021
Merhaba ,bilgisayarımı Windows 10'dan 10 Pro'ya yükseltmek isterken istenmeyen bir durum sonucu resimdeki ekran karşıma çıktı . Ayrıca düzeltemiyorum.
Hero 0.1 Decapat Katılım 12 Temmuz 2019 Mesajlar 443 Çözümler 2 Yer de_dust2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek e-spor 4 Nisan 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video yardımcı olur mu sana . Exit yazarak çıkıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video yardımcı olur mu sana . Exit yazarak çıkıyor.
Arda karaburun Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #3 Hero 0.1 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video yardımcı olur mu sana . Exit yazarak çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bı bakayım
Hero 0.1 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video yardımcı olur mu sana . Exit yazarak çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bı bakayım
Hero 0.1 Decapat Katılım 12 Temmuz 2019 Mesajlar 443 Çözümler 2 Yer de_dust2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek e-spor 5 Nisan 2021 #4 Arda karaburun dedi: Teşekkür ederim bı bakayım Genişletmek için tıkla... Yapabildin mi ?
Arda karaburun Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #5 Windows u bios ile tekrar yükledim, teşekkür ederim