KaanOzturk Hectopat Katılım 19 Nisan 2014 Mesajlar 175 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2014 #1 Öncelikle Merhaba , ben WMware Workstation'a Ubuntu Dağıtımı Deepin Kurucağım Fakat Bir Hata Veriyor. 1- Sorunsuz Boot Ediyor 2- Sonra "Try And İnstall Linux Deepin" dediğimde bu hatayı veriyor Cevaplarınız İçin Şimdiden Teşekkürler
Öncelikle Merhaba , ben WMware Workstation'a Ubuntu Dağıtımı Deepin Kurucağım Fakat Bir Hata Veriyor. 1- Sorunsuz Boot Ediyor 2- Sonra "Try And İnstall Linux Deepin" dediğimde bu hatayı veriyor Cevaplarınız İçin Şimdiden Teşekkürler
KaanOzturk Hectopat Katılım 19 Nisan 2014 Mesajlar 175 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2014 #3 64 bit indirmiştim
KaanOzturk Hectopat Katılım 19 Nisan 2014 Mesajlar 175 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2014 #5 İşletim Sistemimde 64 bit
KaanOzturk Hectopat Katılım 19 Nisan 2014 Mesajlar 175 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2014 #7 malesef bu konuda cahil olduğum için öğrenmeye çalışıyorum ve öyle birşey yüklü falan değil
B BilgisayarMeraklısı Ziyaretçi 16 Temmuz 2014 #8 BIOS'tan Intel Virtuallization ayarını Enabled yapın.
KaanOzturk Hectopat Katılım 19 Nisan 2014 Mesajlar 175 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2014 #9 tamam hemen deniyeceğim Silinen üye dedi: BIOS'tan Intel Virtuallization ayarını Enabled yapın. Genişletmek için tıkla... Özür Dilerim ama biosta bulamadım hangi sekme altında bulabilirim ? (UEFİ BİOS hani şu fareyi kullanabildiğimizden)
tamam hemen deniyeceğim Silinen üye dedi: BIOS'tan Intel Virtuallization ayarını Enabled yapın. Genişletmek için tıkla... Özür Dilerim ama biosta bulamadım hangi sekme altında bulabilirim ? (UEFİ BİOS hani şu fareyi kullanabildiğimizden)