wCanAcar Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #1 Ubuntu kurdum ancak bilgisayar her açılışında bu ekran geliyor bunu nasıl düzeltebilirim? Dosya Ekleri 20230418_074834.jpg 124,9 KB · Görüntüleme: 100
Çözüm EldrithcWraith 18 Nisan 2023 wCanAcar dedi: Ben göremiyorum sanırsam: Genişletmek için tıkla... Bir de: sudo gedit /etc/default/grub yazmayı dener misin? Orada da olabilir.
wCanAcar dedi: Ben göremiyorum sanırsam: Genişletmek için tıkla... Bir de: sudo gedit /etc/default/grub yazmayı dener misin? Orada da olabilir.
KS KS wCanAcar Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #11 EldrithcWraith dedi: Bir de: sudo gedit /etc/default/grub Yazmayı dener misin? Orada da olabilir. Genişletmek için tıkla... Düzelttim Update-GRUB'ta yaptım ancak yine 10 saniye default ayarlarda beklemekte. Artı 0 Eksi
EldrithcWraith dedi: Bir de: sudo gedit /etc/default/grub Yazmayı dener misin? Orada da olabilir. Genişletmek için tıkla... Düzelttim Update-GRUB'ta yaptım ancak yine 10 saniye default ayarlarda beklemekte.
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #12 wCanAcar dedi: Eki Görüntüle 1746195 Düzelttim Update-GRUB'ta yaptım ancak yine 10 saniye default ayarlarda beklemekte. Genişletmek için tıkla... Tekrardan dosyayı kaydedip sudo update-grub yapar mısın? Artı 0 Eksi
wCanAcar dedi: Eki Görüntüle 1746195 Düzelttim Update-GRUB'ta yaptım ancak yine 10 saniye default ayarlarda beklemekte. Genişletmek için tıkla... Tekrardan dosyayı kaydedip sudo update-grub yapar mısın?
KS KS wCanAcar Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #13 EldrithcWraith dedi: Tekrardan dosyayı kaydedip sudo update-grub yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Çözüldü, teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
EldrithcWraith dedi: Tekrardan dosyayı kaydedip sudo update-grub yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Çözüldü, teşekkür ederim.