M mustafaa0530 Centipat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #21 Bu işlemleri yaptım şimdi yeniden başlatıp kurulumda diski sil ve ubuntu yükleyi seçicem değil mi?
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 9 Nisan 2022 #22 mustafaa0530 dedi: Bu işlemleri yaptım şimdi yeniden başlatıp kurulumda diski sil ve ubuntu yükleyi seçicem değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Grub onarildiysa sistemi normal yeniden başlatın.
mustafaa0530 dedi: Bu işlemleri yaptım şimdi yeniden başlatıp kurulumda diski sil ve ubuntu yükleyi seçicem değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Grub onarildiysa sistemi normal yeniden başlatın.
M mustafaa0530 Centipat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #23 Usb den mi kendi sisteminden mi?
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 9 Nisan 2022 #24 mustafaa0530 dedi: Usb den mi kendi sisteminden mi? Genişletmek için tıkla... Boot Repair ile işlemi yaptınız değil mi? USB olmadan bilgisayarı yeniden başlatın.
mustafaa0530 dedi: Usb den mi kendi sisteminden mi? Genişletmek için tıkla... Boot Repair ile işlemi yaptınız değil mi? USB olmadan bilgisayarı yeniden başlatın.
M mustafaa0530 Centipat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #25 _ Karşıma çıkan tek şey siyah bi ekran köşesinde yanıp sönen _ oldu
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 9 Nisan 2022 #26 mustafaa0530 dedi: _ Karşıma çıkan tek şey siyah bi ekran köşesinde yanıp sönen _ oldu Genişletmek için tıkla... Boot Repair ile ne yaptınız tam olarak? Oradan hiç bahsetmediniz. Bilgisayarda size lazım olan dosya var mı? Yoksa baştan MBR modda kurulum yapın. Kurulum seçeneklerine gelince "Diski sil ve Ubuntu'yu kur"u seçip her şeyi Ubuntu'ya bırakın.
mustafaa0530 dedi: _ Karşıma çıkan tek şey siyah bi ekran köşesinde yanıp sönen _ oldu Genişletmek için tıkla... Boot Repair ile ne yaptınız tam olarak? Oradan hiç bahsetmediniz. Bilgisayarda size lazım olan dosya var mı? Yoksa baştan MBR modda kurulum yapın. Kurulum seçeneklerine gelince "Diski sil ve Ubuntu'yu kur"u seçip her şeyi Ubuntu'ya bırakın.
M mustafaa0530 Centipat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #27 MBR derken
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 9 Nisan 2022 #28 mustafaa0530 dedi: MBR derken Genişletmek için tıkla... Bios'da varsa UEFi modunu kapatıp CSM (Legacy)'yi açarak MBR modda kurulum yapılır. Tabi kurulumda diski tamamen silip kurmak lazım.
mustafaa0530 dedi: MBR derken Genişletmek için tıkla... Bios'da varsa UEFi modunu kapatıp CSM (Legacy)'yi açarak MBR modda kurulum yapılır. Tabi kurulumda diski tamamen silip kurmak lazım.
M mustafaa0530 Centipat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #29 Boot repair i çalıştırdım sonra ubuntu yu pc de başlatınca böyle bi ekran geldi ne yapmalıyım
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 9 Nisan 2022 #30 mustafaa0530 dedi: Boot repair i çalıştırdım sonra ubuntu yu pc de başlatınca böyle bi ekran geldi ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla... Şu sadece çizgi olan ekran mı? izmirkartali dedi: Bios'da varsa UEFi modunu kapatıp CSM (Legacy)'yi açarak MBR modda kurulum yapılır. Tabi kurulumda diski tamamen silip kurmak lazım. Genişletmek için tıkla... Burada yazdığım gibi temiz bir kurulum öneririm. Son düzenleme: 9 Nisan 2022
mustafaa0530 dedi: Boot repair i çalıştırdım sonra ubuntu yu pc de başlatınca böyle bi ekran geldi ne yapmalıyım Genişletmek için tıkla... Şu sadece çizgi olan ekran mı? izmirkartali dedi: Bios'da varsa UEFi modunu kapatıp CSM (Legacy)'yi açarak MBR modda kurulum yapılır. Tabi kurulumda diski tamamen silip kurmak lazım. Genişletmek için tıkla... Burada yazdığım gibi temiz bir kurulum öneririm.