Ubuntu için neler indirilmeli?

tacohub

Kilopat
Yer
İzmir
Ubuntu 18.04 sürümü için Python gibi gerekli şeylerin listesi var mı sizde? Atladığım bir şey olursa diye kontrol etmek istiyorum.

Ubuntu 18.04 sürümü için Python gibi gerekli şeylerin listesi var mı sizde? Atladığım bir şey olursa diye kontrol etmek istiyorum.
Gerekli şeylerden tam olarak kastınız nedir?
Ubuntu distrosu son kullanıcıya yönelik bir işletim sistemi olduğundan dolayı normal kullanımınız için gerekli bileşenleri ve kütüphaneleri içererek yüklenecektir.

Gerekli şeylerden tam olarak kastınız nedir?
Ubuntu distrosu son kullanıcıya yönelik bir işletim sistemi olduğundan dolayı normal kullanımınız için gerekli bileşenleri ve kütüphaneleri içererek yüklenecektir.
Daha çok developer kullanımı için gereken kütüphaneleri sormuştum 😁. Zaten uzun bir süredir kullanıyorum yinede teşekkürler.

Daha çok developer kullanımı için gereken kütüphaneleri sormuştum 😁. Zaten uzun bir süredir kullanıyorum yinede teşekkürler.
Rica ederim :)
Hangi development uygulamarı mesela :)
Örneğin node.js kullanacaksanız ihtiyaçlarınız farklı,python ise başka, postgresql veri tabanı kullancaksanız,cassandra kullanacaksanız farklı kütüphaneler gerekebilir.
Ubuntuda zaten bu uygulamarı yüklerken gerekli dependencyleri yükler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı