4 453482 Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 3.614 Makaleler 17 Çözümler 63 Yer Türkiye, Ankara 31 Mayıs 2021 #1 Merhaba, Bir ara Ubuntu kurdum ama Windows ile Dual Boot yapmayı beceremedim. Bir de şöyle bir sıkıntım var diğer aşamaya geçeceğim zaman her şey donuyor ve devam etmesi neredeyse asırlar sürüyor.
Merhaba, Bir ara Ubuntu kurdum ama Windows ile Dual Boot yapmayı beceremedim. Bir de şöyle bir sıkıntım var diğer aşamaya geçeceğim zaman her şey donuyor ve devam etmesi neredeyse asırlar sürüyor.
Ghost of Perdition Hectopat Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 290 Çözümler 3 Yer Blackwater Park Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #2 Becerememek derken hocam? Biraz daha açıklayabilir misiniz? Belki ISO dosyasını yazdırırken veya indirirken sıkıntı çıkmış olabilir ya da Ubuntu sisteme ağır gelmiş olabilir diye düşünüyorum.
Becerememek derken hocam? Biraz daha açıklayabilir misiniz? Belki ISO dosyasını yazdırırken veya indirirken sıkıntı çıkmış olabilir ya da Ubuntu sisteme ağır gelmiş olabilir diye düşünüyorum.
4 453482 Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 3.614 Makaleler 17 Çözümler 63 Yer Türkiye, Ankara 31 Mayıs 2021 #3 Ghost of Perdition dedi: Becerememek derken hocam? Biraz daha açıklayabilir misiniz? Belki ISO dosyasını yazdırırken veya indirirken sıkıntı çıkmış olabilir ya da Ubuntu sisteme ağır gelmiş olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yani Windows'un yanına kurma seçeneği gibi bir şey var ama ona tıklayınca sistem donuyor ve hiçbir tepki vermiyor.
Ghost of Perdition dedi: Becerememek derken hocam? Biraz daha açıklayabilir misiniz? Belki ISO dosyasını yazdırırken veya indirirken sıkıntı çıkmış olabilir ya da Ubuntu sisteme ağır gelmiş olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yani Windows'un yanına kurma seçeneği gibi bir şey var ama ona tıklayınca sistem donuyor ve hiçbir tepki vermiyor.
Ghost of Perdition Hectopat Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 290 Çözümler 3 Yer Blackwater Park Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #4 453482 dedi: Yani Windows'un yanına kurma seçeneği gibi bir şey var ama ona tıklayınca sistem donuyor ve hiçbir tepki vermiyor. Genişletmek için tıkla... Daha önceki hesap oluşturma kısımlarında falan da aynı şekilde dondu mu? Disk biçimlendirme kısmında daha fazla ayar olması lazım onlara baktınız mı?
453482 dedi: Yani Windows'un yanına kurma seçeneği gibi bir şey var ama ona tıklayınca sistem donuyor ve hiçbir tepki vermiyor. Genişletmek için tıkla... Daha önceki hesap oluşturma kısımlarında falan da aynı şekilde dondu mu? Disk biçimlendirme kısmında daha fazla ayar olması lazım onlara baktınız mı?
ayalkin Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 171 Çözümler 1 31 Mayıs 2021 #5 Bilgisayarınız hakkında biraz daha bilgi verebilir misiniz? EUFI destekliyor mu? Secure boot özelliği var mı?
Bilgisayarınız hakkında biraz daha bilgi verebilir misiniz? EUFI destekliyor mu? Secure boot özelliği var mı?
4 453482 Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 3.614 Makaleler 17 Çözümler 63 Yer Türkiye, Ankara 31 Mayıs 2021 #6 Ghost of Perdition dedi: Daha önceki hesap oluşturma kısımlarında falan da aynı şekilde dondu mu? Disk biçimlendirme kısmında daha fazla ayar olması lazım onlara baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Disk biçimlendirme kısmında daha uzun süre donuyor. ayalkin dedi: Bilgisayarınız hakkında biraz daha bilgi verebilir misiniz? Eufı destekliyor mu? Secure Boot özelliği var mı? Genişletmek için tıkla... Anakart: MSI B450M PRO VDH Plus Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1650 İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 RAM: 16 GB 3000 MHz (3200 MHz'ye kadar overclocklu) Secure Boot: Var UEFI desteği: Var
Ghost of Perdition dedi: Daha önceki hesap oluşturma kısımlarında falan da aynı şekilde dondu mu? Disk biçimlendirme kısmında daha fazla ayar olması lazım onlara baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Disk biçimlendirme kısmında daha uzun süre donuyor. ayalkin dedi: Bilgisayarınız hakkında biraz daha bilgi verebilir misiniz? Eufı destekliyor mu? Secure Boot özelliği var mı? Genişletmek için tıkla... Anakart: MSI B450M PRO VDH Plus Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1650 İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 RAM: 16 GB 3000 MHz (3200 MHz'ye kadar overclocklu) Secure Boot: Var UEFI desteği: Var