Çözüldü Ubuntu işletim sistemi diskleri görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

rexxq

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Windows'un bilgisayarımda sürekli crash vermesi sebebiyle Ubuntu'ya geçiş yaptım fakat bilgisayarımda bulunan iki adet diskten sadece bir tanesini görebiliyor ve kullanabiliyorum.

Sistem özelliklerine girdiğimde 720GB alan olduğunu söylüyor fakat sadece SSD'deki 240 GB'lık alanı kullanabiliyorum.

Yeni birime tıkladığımda bu hatayı alıyorum.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü - 2024-06-09 12-51-37.png
    Ekran Görüntüsü - 2024-06-09 12-51-37.png
    12,3 KB · Görüntüleme: 43
  • Ekran Görüntüsü - 2024-06-09 12-55-02.png
    Ekran Görüntüsü - 2024-06-09 12-55-02.png
    35,2 KB · Görüntüleme: 31
Çözüm
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Windows'un bilgisayarımda sürekli crash vermesi sebebiyle Ubuntu'ya geçiş yaptım fakat bilgisayarımda bulunan iki adet diskten sadece bir tanesini görebiliyor ve kullanabiliyorum.

Sistem özelliklerine girdiğimde 720GB alan olduğunu söylüyor fakat sadece SSD'deki 240 GB'lık alanı kullanabiliyorum.

sudo apt install ntfs-3g ile NTFS disk desteği yüklü değilse yüklenir. Bir de öyle dene.

sudo apt install ntfs-3g ile NTFS disk desteği yüklü değilse yüklenir. Bir de öyle dene.

Çözüm
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı