H hello46 Yoctopat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 4 28 Haziran 2024 #1 Ubuntu 24.04 LTS sürüm. Bilgisayarım i3 6006U, HDD 500GB ve 4 GB RAM laptop bilgisayar kasar mı?
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 28 Haziran 2024 #2 Ubuntu'dan ziyade Fedora, Mint, zorin önerilim.
H hello46 Yoctopat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 4 28 Haziran 2024 #3 Pencere bakıcısı dedi: Ubuntu'dan ziyade Fedora, Mint, zorin önerilim. Genişletmek için tıkla... Gnome masaüstü ortamı istiyorum ve debian tabanlı. Ubuntu iyi çalışırmı?
Pencere bakıcısı dedi: Ubuntu'dan ziyade Fedora, Mint, zorin önerilim. Genişletmek için tıkla... Gnome masaüstü ortamı istiyorum ve debian tabanlı. Ubuntu iyi çalışırmı?
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 28 Haziran 2024 #4 hello46 dedi: GNOME masaüstü ortamı istiyorum. Genişletmek için tıkla... GNOME indire biliyorsun. Linux dağıtımı değiştirmene gerek yok.
hello46 dedi: GNOME masaüstü ortamı istiyorum. Genişletmek için tıkla... GNOME indire biliyorsun. Linux dağıtımı değiştirmene gerek yok.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 6.052 Makaleler 39 Çözümler 270 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #5 hello46 dedi: Gnome masaüstü ortamı istiyorum ve debian tabanlı. Ubuntu iyi çalışırmı? Genişletmek için tıkla... Zorin OS zaten Gnome kullanıyor ve Ubuntu tabanlı. Ubuntu sizin sisteminizde iyi çalışmaz hocam. Hem HDD kullandığınız için hem de RAM'iniz düşük. Çalışır ama rahatlıkla kullanamazsınız.
hello46 dedi: Gnome masaüstü ortamı istiyorum ve debian tabanlı. Ubuntu iyi çalışırmı? Genişletmek için tıkla... Zorin OS zaten Gnome kullanıyor ve Ubuntu tabanlı. Ubuntu sizin sisteminizde iyi çalışmaz hocam. Hem HDD kullandığınız için hem de RAM'iniz düşük. Çalışır ama rahatlıkla kullanamazsınız.
H hello46 Yoctopat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 4 28 Haziran 2024 #6 Bayram Tempest dedi: Zorin OS zaten Gnome kullanıyor ve Ubuntu tabanlı. Ubuntu sizin sisteminizde iyi çalışmaz hocam. Hem HDD kullandığınız için hem de RAM'iniz düşük. Çalışır ama rahatlıkla kullanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Distrosea dan deniyorum ama zorin os gnome seçeneği yok!
Bayram Tempest dedi: Zorin OS zaten Gnome kullanıyor ve Ubuntu tabanlı. Ubuntu sizin sisteminizde iyi çalışmaz hocam. Hem HDD kullandığınız için hem de RAM'iniz düşük. Çalışır ama rahatlıkla kullanamazsınız. Genişletmek için tıkla... Distrosea dan deniyorum ama zorin os gnome seçeneği yok!
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 6.052 Makaleler 39 Çözümler 270 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #7 hello46 dedi: Distrosea dan deniyorum ama zorin os gnome seçeneği yok! Genişletmek için tıkla... Zorin OS Gnome'u özelleştirilmiş biçimde sunar. Zorin OS Core ve Pro sürümleri Gnome masaüstü ortamıyla gelir. Varsayılan seçenek Gnome yani hocam.
hello46 dedi: Distrosea dan deniyorum ama zorin os gnome seçeneği yok! Genişletmek için tıkla... Zorin OS Gnome'u özelleştirilmiş biçimde sunar. Zorin OS Core ve Pro sürümleri Gnome masaüstü ortamıyla gelir. Varsayılan seçenek Gnome yani hocam.
H hello46 Yoctopat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 4 28 Haziran 2024 #8 Teşekkürler yine de gnome tweaks ve gnome extension yüklenir mi? Konu kapanabilir.
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.391 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #9 hello46 dedi: Ubuntu 24.04 LTS sürüm. Bilgisayarım i3 6006U, HDD 500GB ve 4 GB RAM laptop bilgisayar kasar mı? Genişletmek için tıkla... Kasmaz. Bayram Tempest dedi: Zorin OS Gnome'u özelleştirilmiş biçimde sunar. Zorin OS Core ve Pro sürümleri Gnome masaüstü ortamıyla gelir. Varsayılan seçenek Gnome yani hocam. Genişletmek için tıkla... Ayarlarıyla oynamış bir Gnome,sade Gnome ye nasıl geçilir?
hello46 dedi: Ubuntu 24.04 LTS sürüm. Bilgisayarım i3 6006U, HDD 500GB ve 4 GB RAM laptop bilgisayar kasar mı? Genişletmek için tıkla... Kasmaz. Bayram Tempest dedi: Zorin OS Gnome'u özelleştirilmiş biçimde sunar. Zorin OS Core ve Pro sürümleri Gnome masaüstü ortamıyla gelir. Varsayılan seçenek Gnome yani hocam. Genişletmek için tıkla... Ayarlarıyla oynamış bir Gnome,sade Gnome ye nasıl geçilir?
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 6.052 Makaleler 39 Çözümler 270 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #10 freedomx dedi: Ayarlarıyla oynamış bir Gnome,sade Gnome ye nasıl geçilir? Genişletmek için tıkla... Uzantılar uygulamasından paneli kapatıp ince ayarlar uygulamasından adwaita teması yapsanız sistem sade Gnome oluyor zaten hocam. Gnome fazla özelleştirilebilir bir masaüstü sayılmaz. hello46 dedi: Teşekkürler yine de gnome tweaks ve gnome extension yüklenir mi? Konu kapanabilir. Genişletmek için tıkla... Uzantılar varsayılan olarak var. Tweaks yüklenir.
freedomx dedi: Ayarlarıyla oynamış bir Gnome,sade Gnome ye nasıl geçilir? Genişletmek için tıkla... Uzantılar uygulamasından paneli kapatıp ince ayarlar uygulamasından adwaita teması yapsanız sistem sade Gnome oluyor zaten hocam. Gnome fazla özelleştirilebilir bir masaüstü sayılmaz. hello46 dedi: Teşekkürler yine de gnome tweaks ve gnome extension yüklenir mi? Konu kapanabilir. Genişletmek için tıkla... Uzantılar varsayılan olarak var. Tweaks yüklenir.