Çözüldü Ubuntu Kernel Panic hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Kernel panic!

Please reboot your Computer.

UPS: Unable to Mount root FS on unknown block(0, 0)

Bilgisayarımı yeniden başlatsam da sürekli aynı mesaj çıkıyor. Bugün normal şekilde açtım PC'yi, bayağıdır kapalıydı. Sonra apt update/upgrade yaptım, 5-6 tane “fail” verdi. NVIDIA ile ilgili bir hata da vardı ama tam hatırlamıyorum. Sonra apt autoremove yaptım, yarım kalmış yüklemeler kalmasın diye. Güncellemedeki hata yine devam etti. En son baştan başlatayım dedim ve şu anda bu hatayla karşılaşıyorum. Ne alakası olduğunu hiç bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• 17530177746555231763005144327605.jpg
    207,5 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bende de bir kere olmuştu SSD'yi çıkarıp takınca düzelmişti, güvenli modda açmayı dener misin?

Ise yaramadi.

Eski bir kernele boot edip problem yapan kerneli purge ile kaldirip bastan kurdum. Sonra da sudo Update-GRUB + initramfs guncellemesi yaparak reboot ettim. Şu an çalışıyor.
Bende de bir kere olmuştu SSD'yi çıkarıp takınca düzelmişti, güvenli modda açmayı dener misin?

Ise yaramadi.

Eski bir kernele boot edip problem yapan kerneli purge ile kaldirip bastan kurdum. Sonra da sudo Update-GRUB + initramfs guncellemesi yaparak reboot ettim. Şu an çalışıyor.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…