Flasha Rufus yardımıyla Ubuntu kurmaya çalışırken birkaç kez hata aldım ve sanırım üst üste denediğimden flash bellekte sorun oluştu.
J:/erişilemiyor. Bir G/Ç hatası nedeniyle istek yürütülemedi.
Hatası alıyorum. Bu bilgisayar kısmından flashı biçimlendir dediğimde hiçbir şey olmuyor. Yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler.
Flasha Rufus yardımıyla Ubuntu kurmaya çalışırken birkaç kez hata aldım ve sanırım üst üste denediğimden flash bellekte sorun oluştu.
J:/erişilemiyor. Bir G/Ç hatası nedeniyle istek yürütülemedi.
Hatası alıyorum. Bu bilgisayar kısmından flashı biçimlendir dediğimde hiçbir şey olmuyor. Yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler.
CMD yardımı ile biçimlendirmeyi deneyin.
Komutlar:
-DISKPART
-list disk
-Select disk x (x numarası sizin USB belleğinizin numarası)
-Clean
-Convert GPT.
Daha sonra da disk yönetiminden harf atayın.
CMD yardımı ile biçimlendirmeyi deneyin.
Komutlar:
-DISKPART
-List disk
-Select disk X (X numarası sizin USB belleğinizin numarası)
-Clean
-Convert GPT.
Daha sonra da disk yönetiminden harf atayın.
USB belleğinizin dosya formatı değişmiş gibi görünüyor. Windows bu dosya formatını desteklemediğin için de USB belleği Windows'da taktığınızda hiçbir şey olmuyor. Sanal makineyle deneyebilirsiniz ama Windows USB'yi tanımadığı için sanal makinenin de tanıyacağını sanmam.
USB belleğinizin dosya formatı değişmiş gibi görünüyor. Windows bu dosya formatını desteklemediğin için de USB belleği Windows'ta taktığınızda hiçbir şey olmuyor. Sanal makineyle deneyebilirsiniz ama Windows USB'yi tanımadığı için sanal makinenin de tanıyacağını sanmam.
USB belleğinizin dosya formatı değişmiş gibi görünüyor. Windows bu dosya formatını desteklemediğin için de USB belleği Windows'ta taktığınızda hiçbir şey olmuyor. Sanal makineyle deneyebilirsiniz ama Windows USB'yi tanımadığı için sanal makinenin de tanıyacağını sanmam.