Ubuntu kurarken G/Ç hatası

Maalesef. O da belleği görmüyor.
No USB storage device is detected. Diyor
Hocam aygıt yöneticisinden cihazı kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi?
Dediğim gibi en son çare GParted Live ile rahat bir şekilde biçimlendirebilirsiniz.

O flash bellek gitmiş büyük ihtimal. G/Ç hatası ulaşılamadığı zaman olur. O USB'ye pek güvenmemek lazım.
1 Saat önce mükemmel çalışıyordu. Dediğim gibi art arda deneyince bozuldu sanırım.

O flash bellek gitmiş büyük ihtimal. G/Ç hatası ulaşılamadığı zaman olur. O USB'ye pek güvenmemek lazım.
Bildiğim kadarıyla SanDisk USB Cruzer Blade modellerinde bu sorunlar çok oluyor ve çözüm de zor en son çare GParted Live.

Hocam aygıt yöneticisinden cihazı kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi?
Dediğim gibi en son çare GParted Live ile rahat bir şekilde biçimlendirebilirsiniz.
Şu an denedim o da olmadı.
GParted Live sanırım başka bir flashla yapılıyor. Eğer başka bir flash bulursam kesin kurtarabilirmiyiz bu flashı ?

Şu an denedim o da olmadı.
GParted Live sanırım başka bir flashla yapılıyor. Eğer başka bir flash bulursam kesin kurtarabilirmiyiz bu flashı ?
Deneyerek göreceğiz hocam. Her USB bellek aynı değil ben o uygulamayla çok USB bellek de kurtardım çok USB bellek de çöpe attım.

Peki. Gparted yazıp indiriyorum sonraki adımlar ne olacak? Biraz açabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…