Ubuntu Kurarken Siyah Ekran Sorunu

Son bir soru sormak istiyorum. Önce Linux'u sonrasında Windows 7'yi (her ikiside 32 bit) kursam her ikisini de sorunsuz çalıştırıp, başlama ekranında istediğimi seçip, kullanabilir miyim ?

Bu arada Linux 15.10

@Murat5038

Yapman gereken, Windows'tayken disk bölümleme den Ubuntu için disk oluşturacaksın, sonra disk ekranından özelleştir gibi bir seçenek olacak, oraya girdiğinde ayırmış olduğun diske Ubuntu kurup yeniden başlatacaksın açılışta hangisine gireceğini soracaktır.
Eğer sormazsa boot menüsünden seçeceksin, bende dualboot kullanıyorum.

Hocam sıkıntı şu, normalde Ubuntu kurarken sorması lazı Win 7'nin yanına kur diye. Ama sormuyor ?

Son bir soru sormak istiyorum. Önce Linux'u sonrasında Windows 7'yi (her ikiside 32 bit) kursam her ikisini de sorunsuz çalıştırıp, başlama ekranında istediğimi seçip, kullanabilir miyim ?
Evet çoğunlukla geçersin. Tabi gerekli ayarlar ve disk ayarları doğru şekilde ise.

Son olarak, Ubuntu kurulum ekranında bir seçenek var ; Disk'i silip Ubuntu kur tarzında. Bunu yapsam sonra Windows'u yeniden kursam olur değil mi ? @Murat5038

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…