Oğuz Can Çıtak Hectopat Katılım 28 Ağustos 2013 Mesajlar 164 Makaleler 4 13 Ekim 2013 #1 Arkadaşlar değişiklik olsun diye ubuntu kurdum. Sıkılınca Windows'a döneyim dedim yok gelmiyor boot ekranı ne yaptıysam olmadı. Bir hal çare bulun ne olur?
Arkadaşlar değişiklik olsun diye ubuntu kurdum. Sıkılınca Windows'a döneyim dedim yok gelmiyor boot ekranı ne yaptıysam olmadı. Bir hal çare bulun ne olur?
albaywolf Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 3.526 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2013 #2 Boot etmeye çalıştığınız medyada problem vardır. Bootable bir usb ya da temiz bir windows dvd'si ile deneyin.
Boot etmeye çalıştığınız medyada problem vardır. Bootable bir usb ya da temiz bir windows dvd'si ile deneyin.
B Batuhank26 Hectopat Katılım 10 Eylül 2013 Mesajlar 269 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Yok 13 Ekim 2013 #3 albaywolf dedi: Boot etmeye çalıştığınız medyada problem vardır. Bootable bir usb ya da temiz bir windows dvd'si ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Aynen. Bunun ubuntu ile alakası yok.
albaywolf dedi: Boot etmeye çalıştığınız medyada problem vardır. Bootable bir usb ya da temiz bir windows dvd'si ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Aynen. Bunun ubuntu ile alakası yok.