A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 19 Temmuz 2020 #11 vermillionp2 dedi: Lubuntu'ya GB verme ekranında iken 50 GB bir alan vermiştim Ubuntu'ya o nereye gidecek peki ? Genişletmek için tıkla... Ubuntu'ya ayırdığın bölümün tamamını Lubuntu'ya ayırmış olman gerekiyor. vermillionp2 dedi: Şu anda Ubuntu'ya verdiğim 50 GB disk yönetimine geri gelmiş içindeki dosyalar Lubuntu'nun mudur yoksa Ubuntu'nun ? Genişletmek için tıkla... Seçtiğin bölümü kurulumdan önce biçimlendiriyor diye biliyorum. Yine de emin olduğum bir konu değil. vermillionp2 dedi: ve C ile birleştirmeli miyim ? Genişletmek için tıkla... Hayır, sistemi kullanılamaz hale getirirsin büyük ihtimalle. Son düzenleme: 19 Temmuz 2020
vermillionp2 dedi: Lubuntu'ya GB verme ekranında iken 50 GB bir alan vermiştim Ubuntu'ya o nereye gidecek peki ? Genişletmek için tıkla... Ubuntu'ya ayırdığın bölümün tamamını Lubuntu'ya ayırmış olman gerekiyor. vermillionp2 dedi: Şu anda Ubuntu'ya verdiğim 50 GB disk yönetimine geri gelmiş içindeki dosyalar Lubuntu'nun mudur yoksa Ubuntu'nun ? Genişletmek için tıkla... Seçtiğin bölümü kurulumdan önce biçimlendiriyor diye biliyorum. Yine de emin olduğum bir konu değil. vermillionp2 dedi: ve C ile birleştirmeli miyim ? Genişletmek için tıkla... Hayır, sistemi kullanılamaz hale getirirsin büyük ihtimalle.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 19 Temmuz 2020 #12 acv dedi: Ubuntu'ya ayırdığın bölümün tamamını Lubuntu'ya ayırmış olman gerekiyor. Seçtiğin bölümü kurulumdan önce biçimlendiriyor diye biliyorum. Yine de emin olduğum bir konu değil. Hayır, sistemi kullanılamaz hale getirirsin büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Kerem00 dedi: Ubuntu'yu hemen silmen gerekmiyor, manuel kurulum sırasında bölümünü silebilirsin. Lubuntu kurduktan sonra bashettiğin ekran da normale döner. Lubuntu önermiyorum bu arada. Kubuntu'ya bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Şu anda Kubuntu indiriyorum. Yapmam gereken bir ayar var mı ve kullanış olarak Ubuntu gibi kolay mıdır ? Son düzenleme: 20 Temmuz 2020
acv dedi: Ubuntu'ya ayırdığın bölümün tamamını Lubuntu'ya ayırmış olman gerekiyor. Seçtiğin bölümü kurulumdan önce biçimlendiriyor diye biliyorum. Yine de emin olduğum bir konu değil. Hayır, sistemi kullanılamaz hale getirirsin büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Kerem00 dedi: Ubuntu'yu hemen silmen gerekmiyor, manuel kurulum sırasında bölümünü silebilirsin. Lubuntu kurduktan sonra bashettiğin ekran da normale döner. Lubuntu önermiyorum bu arada. Kubuntu'ya bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Şu anda Kubuntu indiriyorum. Yapmam gereken bir ayar var mı ve kullanış olarak Ubuntu gibi kolay mıdır ?