Ubuntu Kurulumu Sonrasında BIOS'a Atma Sorunu

furkan şimşek

Hectopat
Daha fazla  
Ubuntu'yu kuruyorum daha sonra restart atıp başlatıyor ve BIOS'a giriyor. BIOS'da boot kısmında gözükmüyor disk. Windows'ta da böyle yapıyordu. Yine buradaki bir konudan bakarak yapmıştım.

Bu laptopta BIOS'unda mı artık sıkıntı var bilmiyorum, yardım ederseniz çok sevinirim.

Laptop Casper CPU, iyi günler.

IMG_0596.JPG
IMG_0599.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Ubuntu'yu kuruyorum daha sonra restart atıp başlatıyor ve BIOS'a giriyor. BIOS'da boot kısmında gözükmüyor disk. Windows'ta da böyle yapıyordu. Yine buradaki bir konudan bakarak yapmıştım.

Bu laptopta BIOS'unda mı artık sıkıntı var bilmiyorum, yardım ederseniz çok sevinirim.

Eki Görüntüle 276982 Eki Görüntüle 276983

Eki Görüntüle 276982 Eki Görüntüle 276983
Arkadaşlar benim de bilgisayarım aynı şekilde hata veriyor. Açılırken fail to resume from hibernation, boot normally diye bir yazı çıkıyor. Galiba hazır moddan çıkılamıyor demek. Ben de USB kullanarak açmayı denedim ama Ubuntu veya işletim sisteminin mevcut olduğu USB'leri görmüyor. Diğer USB leri görüyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı