Vxnic Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 99 Çözümler 1 26 Ekim 2022 #1 Merhaba, Ubuntu da bilgisayara League of Legends yüklemeye çalışıyorum ama yüklendiğinde açılmıyor. Kullandığım komutlar: Bash:Panoya kopyala sudo apt-get update sudo apt install snapd sudo snap install leagueoflegends --edge --devmode Nasıl düzeltebilirim? Hata: Kod:Panoya kopyala You need to update wine-platform-runtime snap which has league patched glibc. And it is required since riot messed it with a update broke game in linux. Run this command in terminal, in order to play: snap refresh --candidate wine-platform-runtime
Merhaba, Ubuntu da bilgisayara League of Legends yüklemeye çalışıyorum ama yüklendiğinde açılmıyor. Kullandığım komutlar: Bash:Panoya kopyala sudo apt-get update sudo apt install snapd sudo snap install leagueoflegends --edge --devmode Nasıl düzeltebilirim? Hata: Kod:Panoya kopyala You need to update wine-platform-runtime snap which has league patched glibc. And it is required since riot messed it with a update broke game in linux. Run this command in terminal, in order to play: snap refresh --candidate wine-platform-runtime
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 27 Ekim 2022 #2 Verdigi komutu girmeyi denedin mi? Artı 0 Eksi
KS KS Vxnic Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 99 Çözümler 1 28 Ekim 2022 #3 gen2 dedi: Verdigi komutu girmeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet, hiçbir şekilde açılmadı ve zaten Windows geçme kararı aldım. Teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
gen2 dedi: Verdigi komutu girmeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet, hiçbir şekilde açılmadı ve zaten Windows geçme kararı aldım. Teşekkür ederim.