46imt Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.204 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye 18 Nisan 2021 #11 GNU or NOT dedi: Bu macOS teması gibi gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Ban kalkmış hayırlı olsun. iloveichigo dedi: Kontrol merkezi'nde Mate Tweak'i bulalım. Panel > paneller. Panel düzeni: Cupertino seçelim. Duvar kağıdı: Kopyala, yapıştır yapamadığım için orjinali koymuştum moderatör kaldırmış. Eki Görüntüle 980011 Eki Görüntüle 980002 Genişletmek için tıkla... Görünüm ayarlarında ikon tema filan ne ararsan hepsi vardı.
GNU or NOT dedi: Bu macOS teması gibi gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Ban kalkmış hayırlı olsun. iloveichigo dedi: Kontrol merkezi'nde Mate Tweak'i bulalım. Panel > paneller. Panel düzeni: Cupertino seçelim. Duvar kağıdı: Kopyala, yapıştır yapamadığım için orjinali koymuştum moderatör kaldırmış. Eki Görüntüle 980011 Eki Görüntüle 980002 Genişletmek için tıkla... Görünüm ayarlarında ikon tema filan ne ararsan hepsi vardı.
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 22 Nisan 2021 #12 iloveichigo dedi: Kontrol Merkezi'nde Mate Tweak'i bulalım. Panel > Paneller. Panel düzeni: Cupertino seçelim. Duvar kağıdı: Kopyala, yapıştır yapamadığım için orijinali koymuştum moderatör kaldırmış. Eki Görüntüle 980011 Eki Görüntüle 980002 Genişletmek için tıkla... macOS teması + Zero Two hareketli arka plan feci yakışır
iloveichigo dedi: Kontrol Merkezi'nde Mate Tweak'i bulalım. Panel > Paneller. Panel düzeni: Cupertino seçelim. Duvar kağıdı: Kopyala, yapıştır yapamadığım için orijinali koymuştum moderatör kaldırmış. Eki Görüntüle 980011 Eki Görüntüle 980002 Genişletmek için tıkla... macOS teması + Zero Two hareketli arka plan feci yakışır
ZeroTw02 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.935 Çözümler 1 Yer Çorum/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 22 Nisan 2021 #13 Lintos dedi: macOS teması + Zero two hareketli arka plan feci yakışır Genişletmek için tıkla... Aynen hocam hatta deniyorum. Son düzenleme: 22 Nisan 2021
Lintos dedi: macOS teması + Zero two hareketli arka plan feci yakışır Genişletmek için tıkla... Aynen hocam hatta deniyorum.
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #14 ZeroTw02 dedi: Aynen hocam hatta deniyorum. Eki Görüntüle 987138 Genişletmek için tıkla... Sen de mi Ubuntu MATE kullanmaya başladın
ZeroTw02 dedi: Aynen hocam hatta deniyorum. Eki Görüntüle 987138 Genişletmek için tıkla... Sen de mi Ubuntu MATE kullanmaya başladın
ZeroTw02 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.935 Çözümler 1 Yer Çorum/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 22 Nisan 2021 #15 iloveichigo dedi: Sen de mi Ubuntu Mate kullanmaya başladın Genişletmek için tıkla... Sen önerdiğinden beridir kullanıyorum ve gayet güzel
iloveichigo dedi: Sen de mi Ubuntu Mate kullanmaya başladın Genişletmek için tıkla... Sen önerdiğinden beridir kullanıyorum ve gayet güzel
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #16 ZeroTw02 dedi: Sen önerdiğinden beridir kullanıyorum ve gayet güzel Genişletmek için tıkla... Ben yanlışlıkla bozdum yine onu Arch Linux kurucam şimdi
ZeroTw02 dedi: Sen önerdiğinden beridir kullanıyorum ve gayet güzel Genişletmek için tıkla... Ben yanlışlıkla bozdum yine onu Arch Linux kurucam şimdi
ZeroTw02 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.935 Çözümler 1 Yer Çorum/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 22 Nisan 2021 #17 iloveichigo dedi: Ben yanlışlıkla bozdum yine onu Arch Linux kuracağım şimdi Genişletmek için tıkla... Ben Mate'e alıştım uzun bir süre bunu kullanacağım
iloveichigo dedi: Ben yanlışlıkla bozdum yine onu Arch Linux kuracağım şimdi Genişletmek için tıkla... Ben Mate'e alıştım uzun bir süre bunu kullanacağım
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 22 Nisan 2021 #18 iloveichigo dedi: Ben yanlışlıkla bozdum yine onu Arch Linux kurucam şimdi Genişletmek için tıkla... Kubuntu'dan Ubuntu MATE'e geçiyorum bugün. Arch Linux ilgi çekmiyor değil. Eğer sararsa bilgi verirsiniz
iloveichigo dedi: Ben yanlışlıkla bozdum yine onu Arch Linux kurucam şimdi Genişletmek için tıkla... Kubuntu'dan Ubuntu MATE'e geçiyorum bugün. Arch Linux ilgi çekmiyor değil. Eğer sararsa bilgi verirsiniz