4 439371 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 290 Çözümler 2 17 Mart 2021 #61 @paralul Zaten biliyorum onun yazılımcı işletim sistemi olduğunu.
Bsd Kaymak Hectopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #62 Xag dedi: Tamam bu kadar strese gerek yok.Ben sadece önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Stres değil. Doğru bildiğiniz yanlışları eleştiriyoruz. Önermeyebilirsiniz, en doğal hakkınız düşünce özgürlüğü. Fakat çamur atma hevesinizi çözemedik. Xag dedi: @paralul Zaten biliyorum onun yazılımcı işletim sistemi olduğunu. Genişletmek için tıkla... Ne zaman doğru bilgi vereceğinizi bekliyorum.
Xag dedi: Tamam bu kadar strese gerek yok.Ben sadece önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Stres değil. Doğru bildiğiniz yanlışları eleştiriyoruz. Önermeyebilirsiniz, en doğal hakkınız düşünce özgürlüğü. Fakat çamur atma hevesinizi çözemedik. Xag dedi: @paralul Zaten biliyorum onun yazılımcı işletim sistemi olduğunu. Genişletmek için tıkla... Ne zaman doğru bilgi vereceğinizi bekliyorum.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 17 Mart 2021 #63 Xag dedi: @paralul Zaten biliyorum onun yazılımcı işletim sistemi olduğunu. Genişletmek için tıkla... Linux ve yazılmıcı işletim sistemi olmak. Uzun bir bruh sesi geliyor gökten yankılı yankılı.
Xag dedi: @paralul Zaten biliyorum onun yazılımcı işletim sistemi olduğunu. Genişletmek için tıkla... Linux ve yazılmıcı işletim sistemi olmak. Uzun bir bruh sesi geliyor gökten yankılı yankılı.
3 357971 Hectopat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1.469 Makaleler 1 Çözümler 13 17 Mart 2021 #64 Xag dedi: @paralul zaten biliyorum onun yazılımcı işletim sistemi olduğunu. Genişletmek için tıkla... Ben ne yazılım biliyorum ne de kodlama, ama işletim sistemim Linux Mint mağaranızdan Linux'a çamur atamazsınız! Xag dedi: @paralul zaten biliyorum onun yazılımcı işletim sistemi olduğunu. Genişletmek için tıkla... 2. bir M3081 vakası. m3081 vakası:
Xag dedi: @paralul zaten biliyorum onun yazılımcı işletim sistemi olduğunu. Genişletmek için tıkla... Ben ne yazılım biliyorum ne de kodlama, ama işletim sistemim Linux Mint mağaranızdan Linux'a çamur atamazsınız! Xag dedi: @paralul zaten biliyorum onun yazılımcı işletim sistemi olduğunu. Genişletmek için tıkla... 2. bir M3081 vakası. m3081 vakası:
4 439371 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 290 Çözümler 2 17 Mart 2021 #65 @paralul Araştırdım öyle çıktı ben zaten yanlış bilgide olabilir. @cengover_ekin bazen öyle yazıyorum nedenini bende bilmiyorum.
@paralul Araştırdım öyle çıktı ben zaten yanlış bilgide olabilir. @cengover_ekin bazen öyle yazıyorum nedenini bende bilmiyorum.
3 357971 Hectopat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1.469 Makaleler 1 Çözümler 13 17 Mart 2021 #66 Xag dedi: Araştırdım öyle çıktı ben zaten yanlış bilgide olabilir. Genişletmek için tıkla... Nereden araştırdınız acaba? Microsoft'un kaynakları diyeceğim ama Microsoft şu sıralar Linux'a yanaşıyor
Xag dedi: Araştırdım öyle çıktı ben zaten yanlış bilgide olabilir. Genişletmek için tıkla... Nereden araştırdınız acaba? Microsoft'un kaynakları diyeceğim ama Microsoft şu sıralar Linux'a yanaşıyor
4 439371 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 290 Çözümler 2 17 Mart 2021 #67 @Sehrail aslında abim araştırdı ve söyledi.Onun nereden araştırdığınıda bilmiyorum.
K KyryloDN Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.610 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Донецьк Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Extensa EX215-54 || Intel Core i5-1135G7 2.40GHz || Intel iRIS Xe Graphics || 16GB DDR4 3200 MHz || OS: Windows 11 Home Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #68 Arkadaşlar şu an Linux'tan yazıyorum kurulumdan sonra yapılması gereken şeyler neler.
Bsd Kaymak Hectopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #69 leventkerim1 dedi: Arkadaşlar şu an Linux'tan yazıyorum kurulumdan sonra yapılması gereken şeyler neler. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu tür videolarda kurulum sonrası işlemler anlatılıyor.
leventkerim1 dedi: Arkadaşlar şu an Linux'tan yazıyorum kurulumdan sonra yapılması gereken şeyler neler. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu tür videolarda kurulum sonrası işlemler anlatılıyor.
K KyryloDN Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.610 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Донецьк Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Extensa EX215-54 || Intel Core i5-1135G7 2.40GHz || Intel iRIS Xe Graphics || 16GB DDR4 3200 MHz || OS: Windows 11 Home Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #70 paralul dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu tür videolarda kurulum sonrası işlemler anlatılıyor. Genişletmek için tıkla... Ama bu Ubuntu ben Linux Mint kullanıyorum.
paralul dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu tür videolarda kurulum sonrası işlemler anlatılıyor. Genişletmek için tıkla... Ama bu Ubuntu ben Linux Mint kullanıyorum.