SoPofL Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #1 İşte hatamı aynen koyuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2022
KS KS SoPofL Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #11 Arıcan dedi: Bilgisayarınızın anakartını veya modelini söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... ThinkPad T490 Artı 0 Eksi
Arıcan dedi: Bilgisayarınızın anakartını veya modelini söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... ThinkPad T490
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.482 Makaleler 1 Çözümler 16 6 Haziran 2022 #12 SoPofL dedi: ThinkPad T490 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın güç tuşuna basın ve hemen F1 tuşuna sürekli basın öyle deneyin. Artı 0 Eksi
SoPofL dedi: ThinkPad T490 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın güç tuşuna basın ve hemen F1 tuşuna sürekli basın öyle deneyin.
KS KS SoPofL Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #13 Arıcan dedi: Bilgisayarın güç tuşuna basın ve hemen F1 tuşuna sürekli basın öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Deniyorum. Arıcan dedi: Bilgisayarın güç tuşuna basın ve hemen F1 tuşuna sürekli basın öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Girdi Artı 0 Eksi
Arıcan dedi: Bilgisayarın güç tuşuna basın ve hemen F1 tuşuna sürekli basın öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Deniyorum. Arıcan dedi: Bilgisayarın güç tuşuna basın ve hemen F1 tuşuna sürekli basın öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Girdi
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.482 Makaleler 1 Çözümler 16 6 Haziran 2022 #14 SoPofL dedi: Deniyorum. Girdi Genişletmek için tıkla... Hocam boot sıralamasından Windows'u en öne alın. Artı 0 Eksi
SoPofL dedi: Deniyorum. Girdi Genişletmek için tıkla... Hocam boot sıralamasından Windows'u en öne alın.
KS KS SoPofL Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #15 Arıcan dedi: Hocam boot sıralamasından Windows'u en öne alın. Genişletmek için tıkla... Windows Boot Manager en üstte zaten. Artı 0 Eksi
Arıcan dedi: Hocam boot sıralamasından Windows'u en öne alın. Genişletmek için tıkla... Windows Boot Manager en üstte zaten.
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.482 Makaleler 1 Çözümler 16 6 Haziran 2022 #16 SoPofL dedi: Windows Boot Manager en üstte zaten. Genişletmek için tıkla... O zaman ayarları kaydedim yeniden başlatın bilgisayarı, Windows'un açılması gerek. Windows açılınca Ubuntu'yu baştan yükleyeceğiz. Artı 0 Eksi
SoPofL dedi: Windows Boot Manager en üstte zaten. Genişletmek için tıkla... O zaman ayarları kaydedim yeniden başlatın bilgisayarı, Windows'un açılması gerek. Windows açılınca Ubuntu'yu baştan yükleyeceğiz.
KS KS SoPofL Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #17 Arıcan dedi: O zaman ayarları kaydedim yeniden başlatın bilgisayarı, Windows'un açılması gerek. Windows açılınca Ubuntu'yu baştan yükleyeceğiz. Genişletmek için tıkla... Yeniden GRUB açıldı. Moderatör bu kadar hassassan Linux'a karşı bir yardım et. Son düzenleme: 6 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
Arıcan dedi: O zaman ayarları kaydedim yeniden başlatın bilgisayarı, Windows'un açılması gerek. Windows açılınca Ubuntu'yu baştan yükleyeceğiz. Genişletmek için tıkla... Yeniden GRUB açıldı. Moderatör bu kadar hassassan Linux'a karşı bir yardım et.