Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.405 Çözümler 5 19 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar bugün Ubuntu Linux'a geçiş yaptım. İlk olarak driverları indireceğim. Nasıl kurabilirim?
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 19 Şubat 2022 #2 Evou dedi: Arkadaşlar bugün Ubuntu Linux'a geçiş yaptım. İlk olarak driverları indireceğim. Nasıl kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Ubuntu'nun kendine ait bir surucu guncelleme araci var onu kullanmalisin.
Evou dedi: Arkadaşlar bugün Ubuntu Linux'a geçiş yaptım. İlk olarak driverları indireceğim. Nasıl kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Ubuntu'nun kendine ait bir surucu guncelleme araci var onu kullanmalisin.
Maxıs Kilopat Katılım 28 Ağustos 2015 Mesajlar 34 Çözümler 1 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC 19 Şubat 2022 #3 Herhangi birşey indirmenize gerek yok. "Additional Drivers" uygulamasını açın. "Tested" ibaresi olan sürücüyü seçin. "Apply Changes" düğmesine basın. Not: Uygulamanın ismi vs.. kullandığınız dile göre değişkenlik göstericektir. @Evou Son düzenleme: 19 Şubat 2022
Herhangi birşey indirmenize gerek yok. "Additional Drivers" uygulamasını açın. "Tested" ibaresi olan sürücüyü seçin. "Apply Changes" düğmesine basın. Not: Uygulamanın ismi vs.. kullandığınız dile göre değişkenlik göstericektir. @Evou