Ubuntu olarak gelen laptopa Windows yükledikten sonra format atılırsa Windows silinir mi?

MikeHarper09

Centipat
Daha fazla  
Ubuntu olarak gelen laptopa Windows yüklemiştim format atmam gerek format atarsam Windows silinir mi?
Yani tekrar Ubuntu olarak mı kurulur bilgisayar?
Yoksa Windows'tan devam eder mi?

Kurulum UBS/CD ile format atacaksanız hangi ISO'yu yüklüyorsanız onu kurar hocam. Windows üzerinden ayarlardan sıfırlarsanız aynı şekilde Windows kurar.

Kurulum UBS/CD ile format atacaksanız hangi ISO'yu yüklüyorsanız onu kurar hocam. Windows üzerinden ayarlardan sıfırlarsanız aynı şekilde Windows kurar.

Hocam şimdi normal Windows kurulu PC'ye Windows'un ayarlarından Shift'e falan basılı tutuyorum sorun giderden sıfırlama yapacağım oradan yaparsam Windows gitmez değil mi çünkü kurulu her şeyi siler diyorda

Hocam şimdi normal Windows kurulu PC'ye Windows'un ayarlarından Shift'e falan basılı tutuyorum sorun giderden sıfırlama yapacağım oradan yaparsam Windows gitmez değil mi çünkü kurulu her şeyi siler diyorda
Gitmez hocam. Windows kuruyorsunuz zaten.

Gitmez hocam. Windows kuruyorsunuz zaten.
Hocam sormamın sebebi bayağı uğraştırmıştı ubuntudan windowsa geçmem korkuyorum baya uğraşırım diye video varsa örnek atabilirmisiniz size zahmet

Hangi sürümü kuracaksanız YouTube'da aratın. Technopat olan bir video seçin
Direk format atma videolarından değil mi?

Hangi sürümü kuracaksanız YouTube'da aratın. Technopat olan bir video seçin

Hocam bir de USB falan gerekmiyor değil mi?

Tabii ki gerekiyor ve evet format atma videosu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…