Ne güzel internette geziniyordum, şak diye bilgisayar çöktü. Çökse iyi, su atılmış kedi gibi kudurdu. Reset atmalar, fanlarla agresif sesler çıkartmalar...
Durduk yere "nooluyor?" moduna sokan şey Cannonical bebeğimin kerneli havada güncellemesiymiş, yani sanırım. Günlük tutuyor mu emin değilim.
Daha bu sabah 0.26 kernelinde mis gibi kullandığım sistemde şu an 0.32 kerneli kurulu. Tabii, kurulu denirse. O da yarım kalmış.
Sistem random atarken kernel günlüğüne yansıyan görüntü:
230 derece önden ısıtılmış fırında 5 dakika sıcak hava banyosu hocam.
Metal bir şey ile beraber koymayın. Tepsi yerine karton kullanın. Kapasitörleri kağıt ile sarın, arada boşluk bırakın ki etkilenmesinler. RAM bellekler ve GPU açıkta kalmalı.
5 dakika sonra fırını kapatın ve ekran kartını 1 dakika dinlenmeye bırakın. Fırının kapağını açın ve soğumaya bırakın. En son macun uygulayıp soğutucu blok ile ekmek arası yaparak sisteme yedirebilirsiniz.
Ne güzel internette geziniyordum, şak diye bilgisayar çöktü. Çökse iyi, su atılmış kedi gibi kudurdu. Reset atmalar, fanlarla agresif sesler çıkartmalar...
Durduk yere "nooluyor?" moduna sokan şey Cannonical bebeğimin kerneli havada güncellemesiymiş, yani sanırım. Günlük tutuyor mu emin değilim.
Daha bu sabah 0.26 kernelinde mis gibi kullandığım sistemde şu an 0.32 kerneli kurulu. Tabii, kurulu denirse. O da yarım kalmış.