Addons Centipat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 59 31 Aralık 2020 #1 Ubuntu'da şifreyi yazıyorum. Kabul etmiyor doğru yazmama rağmen. Bu hatayı çözmem için ne yapmam lazım?
Ubuntu'da şifreyi yazıyorum. Kabul etmiyor doğru yazmama rağmen. Bu hatayı çözmem için ne yapmam lazım?
Çözüm GNU or NOT 1 Ocak 2021 Addons dedi: Hayır yok ve evet doğru klavye aktif Kontrol ediyorum şifreyi yazarken caps lock açık değil Genişletmek için tıkla... Ubuntu Şifresini unuttum, ne yapmalıyım?, Linux Kategorisi Bu sayfada Linux kategorisinde, Ubuntu Şifresini unuttum, ne yapmalıyım? hakkında bilgi yer almaktadır. www.oguzhantas.com Bu rehberi uygula ve şifreni değiştir. Hâla yapılabilir mi bilmiyorum. Denemekte fayda var.
Addons dedi: Hayır yok ve evet doğru klavye aktif Kontrol ediyorum şifreyi yazarken caps lock açık değil Genişletmek için tıkla... Ubuntu Şifresini unuttum, ne yapmalıyım?, Linux Kategorisi Bu sayfada Linux kategorisinde, Ubuntu Şifresini unuttum, ne yapmalıyım? hakkında bilgi yer almaktadır. www.oguzhantas.com Bu rehberi uygula ve şifreni değiştir. Hâla yapılabilir mi bilmiyorum. Denemekte fayda var.
KS KS Addons Centipat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 59 31 Aralık 2020 #41 GNU or NOT dedi: Ben sistem açılmıyor sanmıştım. Sanırım kurarken otomatik giriş yap seçeneğini aktif ettiğiniz için otomatik açılıyor. Şifrenizin doğru olduğunuza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet eminim hatta not aldım ve şifreyi yazarken doğru yazdım ama kabul etmiyor Artı 0 Eksi
GNU or NOT dedi: Ben sistem açılmıyor sanmıştım. Sanırım kurarken otomatik giriş yap seçeneğini aktif ettiğiniz için otomatik açılıyor. Şifrenizin doğru olduğunuza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet eminim hatta not aldım ve şifreyi yazarken doğru yazdım ama kabul etmiyor
GNU or NOT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #42 gen2 dedi: rm ~/.Xauthority denedin mi? Genişletmek için tıkla... Sistem zaten otomatik olarak açılıyormuş. Yani giriş ekranında takılmıyor. Uygulama yüklerken şifre isteyince kabul etmiyor. Artı 0 Eksi
gen2 dedi: rm ~/.Xauthority denedin mi? Genişletmek için tıkla... Sistem zaten otomatik olarak açılıyormuş. Yani giriş ekranında takılmıyor. Uygulama yüklerken şifre isteyince kabul etmiyor.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #43 Şifrede Türkçe karakter var mı? Doğru klavye aktif mi? Artı 0 Eksi
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 31 Aralık 2020 #44 Addons dedi: Denemedim nerden denemem gerek? Genişletmek için tıkla... Bir terminal penceresi açıp içine kopyalayabilirsin. Artı 0 Eksi
Addons dedi: Denemedim nerden denemem gerek? Genişletmek için tıkla... Bir terminal penceresi açıp içine kopyalayabilirsin.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 1 Ocak 2021 #45 Belki Caps Lock açık kalmış olabilir. Ben de sistem açılmıyor sanmıştım. Artı 0 Eksi
KS KS Addons Centipat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 59 1 Ocak 2021 #46 Dengesiz Kokarca dedi: Şifrede Türkçe karakter var mı? Doğru klavye aktif mi? Genişletmek için tıkla... Hayır yok ve evet doğru klavye aktif Arsenik dedi: Belki Caps Lock açık kalmış olabilir. Ben de sistem açılmıyor sanmıştım. Genişletmek için tıkla... Kontrol ediyorum şifreyi yazarken caps lock açık değil Artı 0 Eksi
Dengesiz Kokarca dedi: Şifrede Türkçe karakter var mı? Doğru klavye aktif mi? Genişletmek için tıkla... Hayır yok ve evet doğru klavye aktif Arsenik dedi: Belki Caps Lock açık kalmış olabilir. Ben de sistem açılmıyor sanmıştım. Genişletmek için tıkla... Kontrol ediyorum şifreyi yazarken caps lock açık değil
GNU or NOT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #47 Addons dedi: Hayır yok ve evet doğru klavye aktif Kontrol ediyorum şifreyi yazarken caps lock açık değil Genişletmek için tıkla... Ubuntu Şifresini unuttum, ne yapmalıyım?, Linux Kategorisi Bu sayfada Linux kategorisinde, Ubuntu Şifresini unuttum, ne yapmalıyım? hakkında bilgi yer almaktadır. www.oguzhantas.com Bu rehberi uygula ve şifreni değiştir. Hâla yapılabilir mi bilmiyorum. Denemekte fayda var. Artı 0 Eksi Çözüm
Addons dedi: Hayır yok ve evet doğru klavye aktif Kontrol ediyorum şifreyi yazarken caps lock açık değil Genişletmek için tıkla... Ubuntu Şifresini unuttum, ne yapmalıyım?, Linux Kategorisi Bu sayfada Linux kategorisinde, Ubuntu Şifresini unuttum, ne yapmalıyım? hakkında bilgi yer almaktadır. www.oguzhantas.com Bu rehberi uygula ve şifreni değiştir. Hâla yapılabilir mi bilmiyorum. Denemekte fayda var.
KS KS Addons Centipat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 59 1 Ocak 2021 #48 gen2 dedi: Bir terminal penceresi açıp içine kopyalayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler GNU or NOT dedi: Ubuntu Şifresini unuttum, ne yapmalıyım?, Linux Kategorisi Bu sayfada Linux kategorisinde, Ubuntu Şifresini unuttum, ne yapmalıyım? hakkında bilgi yer almaktadır. www.oguzhantas.com Bu rehberi uygula ve şifreni değiştir. Hâla yapılabilir mi bilmiyorum. Denemekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır deneyeceğim teşekkürler. Bu arada yeni yıla girdik herkese mutlu yıllar Artı 0 Eksi
gen2 dedi: Bir terminal penceresi açıp içine kopyalayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler GNU or NOT dedi: Ubuntu Şifresini unuttum, ne yapmalıyım?, Linux Kategorisi Bu sayfada Linux kategorisinde, Ubuntu Şifresini unuttum, ne yapmalıyım? hakkında bilgi yer almaktadır. www.oguzhantas.com Bu rehberi uygula ve şifreni değiştir. Hâla yapılabilir mi bilmiyorum. Denemekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır deneyeceğim teşekkürler. Bu arada yeni yıla girdik herkese mutlu yıllar
B-Max Hectopat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 53 Çözümler 1 1 Ocak 2021 #49 Bence en temizi yeni şifre oluşturun en iyisi. Artı 0 Eksi
KS KS Addons Centipat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 59 1 Ocak 2021 #50 Evet yaptım sonunda çok teşekkür ederim Artı 0 Eksi