Flash belleğe Windows 10 kurdum Rufus ile. Bilgisayarı açıp F12'den Boot'u açtığımda, format USB'sinin içine girdiğimde yüklenecek dil, klavye vs. seçtikten sonra şimdi yükle'ye tıklıyorum ve kalıyor. Yüklenecek sürücüyü seçin diyor fakat ekranda hiçbir şey yok. Ne yapacağım?
Tamam sisteminde 1 adet mi disk var?
Eğer 1 adet disk varsa. kurulum ekranında Shift + F10 tuşuna basıp komut penceresini aç ve şu kodları sırayla gir.
Eğer 1 adet disk varsa. kurulum ekranında Shift + F10 tuşuna basıp komut penceresini aç ve şu kodları sırayla gir.
Hocam bendeki hata USB'den mi kaynaklanıyor yoksa bilgisayardaki HDD'den mi? Biçimlendireceğim şey format flash belleği mi yani? Bir de format için hazırlarken MBR yerine GPT ile kurulum yaptım UEFI için kurulum yaparken yanlış yapmış olabilir miyim?
Hocam bendeki hata USB'den mi kaynaklanıyor yoksa bilgisayardaki HDD'den mi? Biçimlendireceğim şey format flash belleği mi yani? Bir de format için hazırlarken MBR yerine GPT ile kurulum yaptım UEFI için kurulum yaparken yanlış yapmış olabilir miyim?
Hocam kusura bakmayın tekrardan yazıyorum ama bu sorunu USB'yi çıkartıp öbür tarafa takınca çözdüm, şimdi ise HDD'yi görmüyor. Ne yapabilirim?