eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #1 Ubuntu kullanıyorum slayt programları var mı? Ödevim var, yapmam gerek. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2021
Görkem Han Nanopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 872 Çözümler 9 Yer Stabil 23 Mart 2021 #2 Ubuntu içerisinde zaten LibreOffice kurulu geliyor. Ancak o kullanışlı değil. Ben WPS office öneririm. Daha modern ve kullanışlı. Free Office Software for Linux | WPS Office Online Download the open free office software from WPS official website for Linux ubuntu and debian, perfect compatible with Microsoft Word, Spreadsheets, Presentation files. Install 2021 latest version online now. www.wps.com
Ubuntu içerisinde zaten LibreOffice kurulu geliyor. Ancak o kullanışlı değil. Ben WPS office öneririm. Daha modern ve kullanışlı. Free Office Software for Linux | WPS Office Online Download the open free office software from WPS official website for Linux ubuntu and debian, perfect compatible with Microsoft Word, Spreadsheets, Presentation files. Install 2021 latest version online now. www.wps.com
Arch or Not Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.129 Makaleler 7 Çözümler 14 Yer İzmir/Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Beginner Web Programmer 23 Mart 2021 #3 LibreOffice WPS Office Suite Office programları olabilir.
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #4 Görkem Han dedi: LibreOffice kurulu geliyor. Genişletmek için tıkla... Kullanamadım onu. Arch or Not dedi: LibreOffice WPS Office Suite Office programları olabilir. Genişletmek için tıkla...
Görkem Han dedi: LibreOffice kurulu geliyor. Genişletmek için tıkla... Kullanamadım onu. Arch or Not dedi: LibreOffice WPS Office Suite Office programları olabilir. Genişletmek için tıkla...
Görkem Han Nanopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 872 Çözümler 9 Yer Stabil 23 Mart 2021 #5 eater dedi: Kullanamadım onu. Genişletmek için tıkla... Tamam işte. Ben de WPS Office kullanabilirsin dedim
eater dedi: Kullanamadım onu. Genişletmek için tıkla... Tamam işte. Ben de WPS Office kullanabilirsin dedim
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #6 Görkem Han dedi: Tamam işte. Ben de WPS Office kullanabilirsin dedim Genişletmek için tıkla... sağ olun hocam indiiyorum inşallah işime yarar tüm ödevler birikmiş. Görkem Han dedi: Tamam işte. Ben de WPS Office kullanabilirsin dedim Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey yaptım hoca kabul eder mi acaba Dosya Ekleri güneş sistemindeki gezegenler hakkında bilgi.pdf 843,8 KB · Görüntüleme: 212 Son düzenleme: 23 Mart 2021
Görkem Han dedi: Tamam işte. Ben de WPS Office kullanabilirsin dedim Genişletmek için tıkla... sağ olun hocam indiiyorum inşallah işime yarar tüm ödevler birikmiş. Görkem Han dedi: Tamam işte. Ben de WPS Office kullanabilirsin dedim Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey yaptım hoca kabul eder mi acaba
D dakovey Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 20 23 Mart 2021 #7 eater dedi: Böyle bir şey yaptım hoca kabul eder mi acaba Genişletmek için tıkla... Uranüs yerine Neptün fotoğrafını koymuşsunuz.
eater dedi: Böyle bir şey yaptım hoca kabul eder mi acaba Genişletmek için tıkla... Uranüs yerine Neptün fotoğrafını koymuşsunuz.
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #8 dakovey dedi: Uranüs yerine neptün fotoğrafını koymuşsunuz. Genişletmek için tıkla... Ana hiç fark etmedim Hoca ya attım bile:** İnşallah fark etmez O değil de hala bulamadım slayt uygulaması.
dakovey dedi: Uranüs yerine neptün fotoğrafını koymuşsunuz. Genişletmek için tıkla... Ana hiç fark etmedim Hoca ya attım bile:** İnşallah fark etmez O değil de hala bulamadım slayt uygulaması.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 23 Mart 2021 #9 eater dedi: Eki Görüntüle 936651 Böyle bir şey yaptım hoca kabul eder mi acaba Genişletmek için tıkla... Hocam, yazıların bazıları tavana değiyor. Onu düzeltin bence. Bir de tasarım çok sade.
eater dedi: Eki Görüntüle 936651 Böyle bir şey yaptım hoca kabul eder mi acaba Genişletmek için tıkla... Hocam, yazıların bazıları tavana değiyor. Onu düzeltin bence. Bir de tasarım çok sade.
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #10 cengover_ekin dedi: Hocam, yazıların bazıları tavana değiyor. Onu düzeltin bence. Bir de tasarım çok sade. Genişletmek için tıkla... Alel acele bir şeyler yaptım hoca da kabul etti galiba fizik kaldı dedi İyi, kötü olmuş demedi
cengover_ekin dedi: Hocam, yazıların bazıları tavana değiyor. Onu düzeltin bence. Bir de tasarım çok sade. Genişletmek için tıkla... Alel acele bir şeyler yaptım hoca da kabul etti galiba fizik kaldı dedi İyi, kötü olmuş demedi