xKemalC Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 429 Çözümler 2 5 Eylül 2020 #1 Başlıkta her şey belli bence buraya bırakıyorum eki. Aynı bu şekilde kalıyor. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü - 2020-09-05 18-16-45.png 5,9 KB · Görüntüleme: 1.477
Çözüm 349398 5 Eylül 2020 O zaman; "killall gnome-software" ve ardından "rm -rf ~/.cache/gnome-software" komutlarını girerek uygulamayı kapatmaya zorlayın. Sonrasında düzelmesi lazım.
O zaman; "killall gnome-software" ve ardından "rm -rf ~/.cache/gnome-software" komutlarını girerek uygulamayı kapatmaya zorlayın. Sonrasında düzelmesi lazım.
R rashsamet Yoctopat Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #11 Linux Ubuntu software hatası ve çözümü. sudo apt-get install && sudo apt-get upgrade -y sudo apt-get install synaptic sudo snap remove snap-store sudo snap install snap-store bu kodları uyguladıktan sonra "reboot yapın" reboot Artı 0 Eksi
Linux Ubuntu software hatası ve çözümü. sudo apt-get install && sudo apt-get upgrade -y sudo apt-get install synaptic sudo snap remove snap-store sudo snap install snap-store bu kodları uyguladıktan sonra "reboot yapın" reboot
M mezzomorto Yoctopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #12 kelkafa06 dedi: bende ubuntu 20.04.2 LTS sürümünde bu sorun vardı, şu şekilde çözdüm: Kod:Panoya kopyala sudo snap remove snap-store sudo snap install snap-store Genişletmek için tıkla... @kelkafa06 . Denedim sorun güncel versiyonda kaldırıp kurarak çözüldü . Teşekkürler Artı 0 Eksi
kelkafa06 dedi: bende ubuntu 20.04.2 LTS sürümünde bu sorun vardı, şu şekilde çözdüm: Kod:Panoya kopyala sudo snap remove snap-store sudo snap install snap-store Genişletmek için tıkla... @kelkafa06 . Denedim sorun güncel versiyonda kaldırıp kurarak çözüldü . Teşekkürler