freedy88 Centipat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 25 9 Haziran 2020 #1 Ubuntu woeusb kurarken böyle hata alıyorum.
Willem Flakkomenstein Centipat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 540 Çözümler 3 9 Haziran 2020 #2 Hocam sanırım kullandığınız Ubuntu Sürümü baya eski gözüme öyle göründü. Ubuntu 20.04 LTS sürümüne yükseltebilirsiniz. Woe-Usb'yi Windows USB oluşturmak için indiriyorsunuz sanırım. Ben indirememiştim güncel sürüm olduğu halde. freedy88 dedi: Ubuntu woeusb kurarken böyle hata alıyorum. Eki Görüntüle 586938 Genişletmek için tıkla... Eğer Windows USB oluşturacaksanız Windows ISO Dosyasını sisteme bağlayın yani mount edin içindekilerin hepsini USB içine kopyalayın.
Hocam sanırım kullandığınız Ubuntu Sürümü baya eski gözüme öyle göründü. Ubuntu 20.04 LTS sürümüne yükseltebilirsiniz. Woe-Usb'yi Windows USB oluşturmak için indiriyorsunuz sanırım. Ben indirememiştim güncel sürüm olduğu halde. freedy88 dedi: Ubuntu woeusb kurarken böyle hata alıyorum. Eki Görüntüle 586938 Genişletmek için tıkla... Eğer Windows USB oluşturacaksanız Windows ISO Dosyasını sisteme bağlayın yani mount edin içindekilerin hepsini USB içine kopyalayın.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.280 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 9 Haziran 2020 #3 freedy88 dedi: Ubuntu woeusb kurarken böyle hata alıyorum. Eki Görüntüle 586938 Genişletmek için tıkla... Bağımlı paketleri kurup tekrar deneyebilir misiniz?
freedy88 dedi: Ubuntu woeusb kurarken böyle hata alıyorum. Eki Görüntüle 586938 Genişletmek için tıkla... Bağımlı paketleri kurup tekrar deneyebilir misiniz?
illedelinux Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.912 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2020 #4 Buradan kullandığınız Ubuntu sürümüne uygun olan paketi indirin. Woeusb Download (DEB, EOPKG, RPM, XZ, ZST)
Buradan kullandığınız Ubuntu sürümüne uygun olan paketi indirin. Woeusb Download (DEB, EOPKG, RPM, XZ, ZST)