Umut.Allper Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 379 Çözümler 2 13 Mart 2021 #1 Böyle ve ilerlemiyor saatlerdir.
Çözüm Umut.Allper 13 Mart 2021 Bilgisayarı birkaç kez kapatıp açtım, sorun çözüldü. Yardımlarınız için çok teşekkürler.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #2 Terminalde sudo apt update yap bir. Artı 0 Eksi
KS KS Umut.Allper Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 379 Çözümler 2 13 Mart 2021 #3 Zurnadürüm dedi: Terminalde sudo apt update yap bir. Genişletmek için tıkla... Yaptım olmadı Artı 0 Eksi
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #4 Umut.Allper dedi: Yaptım olmadı Genişletmek için tıkla... Sunlari deneyin o zaman: Kod:Panoya kopyala sudo apt clean && sudo apt update && sudo apt upgrade && sudo apt autoremove gnome-software && sudo apt install gnome-software Eger yine olmazsa gnome-software yerine snap-store yaz. Artı 2 Eksi
Umut.Allper dedi: Yaptım olmadı Genişletmek için tıkla... Sunlari deneyin o zaman: Kod:Panoya kopyala sudo apt clean && sudo apt update && sudo apt upgrade && sudo apt autoremove gnome-software && sudo apt install gnome-software Eger yine olmazsa gnome-software yerine snap-store yaz.
349398 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 3.877 Makaleler 7 Çözümler 39 Yer Türkiye 13 Mart 2021 #5 killall gnome-software ardından rm -rf ~/.cache/gnome-software komutlarını dener misiniz? Olmazsa killall snap-store ve yine rm -rf ~/.cache/snap-store deneyin. Artı 2 Eksi
killall gnome-software ardından rm -rf ~/.cache/gnome-software komutlarını dener misiniz? Olmazsa killall snap-store ve yine rm -rf ~/.cache/snap-store deneyin.
KS KS Umut.Allper Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 379 Çözümler 2 13 Mart 2021 #6 349398 dedi: killall gnome-software ardından rm -rf ~/.cache/gnome-software komutlarını dener misiniz? Olmazsa killall snap-store ve yine rm -rf ~/.cache/snap-store deneyin. Genişletmek için tıkla... Şimdi de böyle kalıyor Artı 0 Eksi
349398 dedi: killall gnome-software ardından rm -rf ~/.cache/gnome-software komutlarını dener misiniz? Olmazsa killall snap-store ve yine rm -rf ~/.cache/snap-store deneyin. Genişletmek için tıkla... Şimdi de böyle kalıyor
349398 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 3.877 Makaleler 7 Çözümler 39 Yer Türkiye 13 Mart 2021 #7 İnternet bağlantınızda bir problem yok değil mi? Weaponised Penguins'in dediğini denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Umut.Allper Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 379 Çözümler 2 13 Mart 2021 #8 349398 dedi: İnternet bağlantınızda bir problem yok değil mi? Weaponised Penguins'in dediğini denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Internet bağlantımda bir problem yok. @Zurnadürüm in dediğini denedim ama sizinkiyle aynı sonucu verdi Artı 0 Eksi
349398 dedi: İnternet bağlantınızda bir problem yok değil mi? Weaponised Penguins'in dediğini denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Internet bağlantımda bir problem yok. @Zurnadürüm in dediğini denedim ama sizinkiyle aynı sonucu verdi
349398 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 3.877 Makaleler 7 Çözümler 39 Yer Türkiye 13 Mart 2021 #9 Umut.Allper dedi: Internet bağlantımda bir problem yok. @Zurnadürüm in dediğini denedim ama sizinkiyle aynı sonucu verdi Genişletmek için tıkla... Olması lazımdı aslında, bilemedim. Weaponised Penguins'in de dediği gibi snap-store ile değiştirip denediniz mi? Şu şekilde yani: Kod:Panoya kopyala sudo apt clean && sudo apt update && sudo apt upgrade && sudo apt autoremove snap-store && sudo apt install snap-store @OzgunP @Ali998 Artı 0 Eksi
Umut.Allper dedi: Internet bağlantımda bir problem yok. @Zurnadürüm in dediğini denedim ama sizinkiyle aynı sonucu verdi Genişletmek için tıkla... Olması lazımdı aslında, bilemedim. Weaponised Penguins'in de dediği gibi snap-store ile değiştirip denediniz mi? Şu şekilde yani: Kod:Panoya kopyala sudo apt clean && sudo apt update && sudo apt upgrade && sudo apt autoremove snap-store && sudo apt install snap-store @OzgunP @Ali998
Ş Şefik Mert Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 916 Makaleler 2 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #10 @Ram_kafasi @46imt @Dengesiz Kokarca @GNU or NOT @Kule tipi fan Artı 0 Eksi